Noa Lang komt met heel resoluut antwoord op vraag over transfer naar Feyenoord

12 augustus 2023, 19:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Noa Lang is niet van plan om ooit voor Feyenoord te spelen. De aanvaller heeft sinds zaterdag gescoord voor FC Twente, Ajax én PSV in de Eredivisie, maar zal Feyenoord naar eigen zeggen niet toevoegen aan dat rijtje.

"Nee, gaat zeker niet gebeuren. Gaat zeker niet gebeuren", zegt Lang resoluut tegen ESPN. De aanvaller, die wel in de jeugd speelde van Feyenoord, opende zaterdagmiddag de score voor PSV in de gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht (2-0). "Hij zit er wel redelijk in, toch?", zegt Lang met gevoel voor understatement over zijn snoeiharde knal in de linkerbovenhoek. "Hij zit er lekker in." Lang had naar eigen zeggen eigenlijk twee keer moeten scoren. Hij sprong te onzorgvuldig om met een kans. "Ik dacht dat ik buitenspel stond, dus ik ging veel te laconiek met die bal om. Die had gewoon moeten zitten."

Artikel gaat verder onder video

Noa Lang moest ooit via de skyboxen De Kuip ontvluchten: 'Ik ben het stadion uitgerend'

Lang is niet te spreken over het spel van PSV tegen Utrecht. "Ik denk dat we bij vlagen heel slordig hebben gespeeld, vooral de eerste helft was veel te statisch, met een veel te laag baltempo. Het moest beter. Op één of twee kansen na zijn we niet in de problemen gekomen en we hadden vier of vijf keer kunnen scoren. Het moet veel beter, ook met mij en met het hele team, maar we hebben drie punten en dat is het enige wat telt. Het zal vanzelf beter gaan." Trainer Peter Bosz deelde de mening van Lang en liet dat blijken in de pauze. "Hij was echt boos in de rust. Dat snap ik wel."

Lang werd halverwege de tweede helft gewisseld en zat op de bank met ijs op zijn been. Moeten de fans van PSV zich zorgen maken? "Het was al een beetje van tevoren afgesproken dat ik zestig minuten zou spelen. Ik had een beetje last van mijn hamstring van de vorige wedstrijd, ik kreeg een knietje", verwees Lang naar de wedstrijd tegen Sturm Graz. Hij verwacht woensdag wel inzetbaar te zijn voor de return. "Ik denk het wel. Je weet nooit hoe het gaat. Ik had vandaag best wel last moet ik zeggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wij willen je ook niet . Verder is het weer stemming maken wat totaal niet nodig of aanleiding voor is

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lang is weggestuurd bij Feyenoord en Ajax, dus?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen