Perez ziet groot probleem bij Ajax: ‘Hij gelooft zelf niet dat hij Ajax-speler is’

19 augustus 2023, 19:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Kenneth Perez concludeert dat Ajax een groot probleem heeft op de linksbackpositie. Anass Salah-Eddine kreeg zaterdag in de uitwedstrijd tegen Excelsior (2-2) de kans van trainer Maurice Steijn, maar overtuigde niet.

Salah-Eddine, vorig seizoen op huurbasis actief bij FC Twente, speelde een zwakke eerste helft en bleef in de rust uiteindelijk achter ten faveure van Owen Wijndal. Perez verbaast zich om de presentatie van Salah-Eddine. “In alles presenteert hij zich niet als een Ajax-speler. Ik heb zelf ook het idee dat hij zelf niet gelooft dat hij Ajax-speler is”, zegt de Deense analist na afloop bi ESPN.

Artikel gaat verder onder video

“Kom op, man! Je hebt het in de wedstrijden die je gespeeld hebt bij FC Twente prima gedaan vorig jaar. Je bent niet voor niks teruggehaald door Ajax”, vervolgt Perez, die een oproep heeft voor de 21-jaige Salah-Eddine. “Laat iets meer zelfvertrouwen zien! Laat zien: ik ben Ajax-speler.”

Perez eindigt zijn analyse met een sneer aan het adres van Wijndal, die in de tweede helft met een afgemeten voorzet nog wel een gigantische kans creëerde voor Brian Brobbey. “Wijndal moet zich diep schamen dat hij niet genoeg kwaliteit heeft getoond om überhaupt een optie te zijn als linksback”, aldus Perez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen