PSV lost vertrek van Adil Ramzi intern op en zet ervaren hoofdtrainer op de beloften

4 augustus 2023, 13:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV heeft Wil Boessen aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van de beloften. De ervaren oefenmeester was vorig seizoen al betrokken bij de jeugdopleiding van de Eindhovenaren en is nu definitief aangesteld bij Jong PSV. Hij krijgt twee oude bekenden als assistenten.

YouTube: 'Drommel is één van de slechtste keepers van de Eredivisie'

Artikel gaat verder onder video

Boessen zal namelijk worden bijgestaan voor Wilfred Bouma en Theo Lucius. Kevin Begois is de keeperstrainer van dienst. Bouma en Begois hadden die rol al bij Jong PSV, Lucius wordt overgeheveld vanuit PSV U18. Jong PSV begint op maandag 14 augutus aan het nieuwe seizoen van de Keuken Kampioen Divisie. Dan staat er een thuiswedstrijd tegen Telstar op de planning.

De 59-jarige Boessen heeft al een behoorlijk rijtje clubs achter zijn naam staan. Hij werkte in verschillende functies bij Helmond Sport, Fortuna Sittard en VVV-Venlo. Daarna was hij als hoofdtrainer actief bij Fortuna, FC Oss, Chiangmai FC, Lampang FC, FC Den Bosch en Helmond Sport. Boessen volgt Adil Ramzi nu op. Hij vertrok naar de Marokkaanse topclub Wydad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ChielPloegmakers16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou beter Peter bosz naar PSV U18 beginnen ik zal waarom dat ik zeg maar PSV moet eeerlijk meer ervaring nodig om hoofdtrainer te worden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen