Samsunspor is onaangenaam verrast en breekt met Mohamed Ihattaren

3 augustus 2023, 16:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © -

Mohamed Ihattaren gaat niet aan de slag bij Samsunspor. De club publiceert een statement waarin wordt gesteld dat de aanvaller 'onaanvaardbare verzoeken' deed, nadat al een akkoord was bereikt over een vierjarig contract.

"Onze club nodigde onlangs voetballer Mohamed Ihattaren, met wie de contractvoorwaarden waren overeengekomen, uit bij Samsun om een medische keuring te ondergaan en een contract te ondertekenen, waarna de voetballer naar onze stad kwam. Onze club heeft de transfer opgegeven, nadat de speler probeerde de eerder overeengekomen voorwaarden te wijzigen en onaanvaardbare verzoeken deed."

Artikel gaat verder onder video

Welke verzoeken Ihattaren precies deed, is onduidelijk. Wel is duidelijk dat hij zichzelf nog verder in de problemen werkt, net nu hij zijn carrière weer nieuw leven leek in te blazen. Vorige week werd zijn contract bij Juventus ontbonden. Deze week werd al beslag gelegd op de woning van de aanvaller in Vleuten.

Vorige week vrijdag maakte Juventus in een kort statement het vertrek van de 21-jarige Ihattaren bekend. Hij speelde geen minuut voor de Italiaanse grootmacht. Juventus nam het gevallen talent in de zomer van 2021 voor twee miljoen euro over van PSV, de club waar hij werd opgeleid, doorbrak als profvoetballer en roemloos vertrok. Juventus verhuurde Ihattaren direct aan Sampdoria, waar hij al snel op een zijspoor belandde, alvorens hij terugkeerde naar Nederland.

In de nieuwste FCUpdate Podcast wordt de toekomst van Ihattaren besproken (vanaf minuut 32.48).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zijn eisen waren frituren pan ik de kleedkamer Frikadellen en hamburger s En drie dagen vrij in de week inclusief de wedstrijden in de week En er zat geen mc Donalds daar in de buurt Hij heeft het record verbroken Voor kortste bij een club

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hahaha. Wat een verhaal. Zou hij aanvullende eisen gesteld hebben of zou de club zich kapot geschrokken zijn toen hij voor de medische keuring op de weegschaal ging staan?

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ken jij die mop van mo Ihattaren en zijn nieuwe club Die is er niet

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een clown deze speler, man, man, man...

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat was dan het einde van de voetbalcarriëre die er al nooit was van de domste Marokkaan die ooit op een voetbalveld heeft gestaan.

ToniMacaroni
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

en die zijn er heel wat !

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tsja, dan kun je een keer een goeie keuze maken en dan kies je voor......terug naar kanaleneiland in Utrecht ! Ben benieuwd wanneer de film uitkomt over Mo.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nu het voetbalboek voor hem definitief gesloten is zal hij wel voor het grote geld in de criminaliteit gaan net zoals sommige andere voetbal collega's. Het eindstation zal waarschijnlijk wel de bajes zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen