Transferspecialist komt met hele andere informatie over Ziyech en spreekt gerucht van Genee volledig tegen

17 augustus 2023, 07:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Wilfred Genee maakte woensdagavond, live tijdens de uitzending van Vandaag Inside, bekend dat de transfer van Hakim Ziyech naar Galatasaray niet door gaat. De televisiepresentator zou vanuit een bron te horen hebben gekregen dat de linkspoot niet door de medische keuring kwam bij de Turkse club. Rudy Galetti, journalist van Sportitalia, kwam vlak daarna met hele andere informatie.

Nadat de geruchten rondom Ziyech de wereld in werden geholpen door Genee, deelde de Italiaanse transferspecialist een bericht op X. Galetti meldt dat, ondanks de geruchten, het eerste deel van de medische onderzoeken prima zijn verlopen. Die medische tests werden overigens afgenomen in Londen.

Artikel gaat verder onder video

“Donderdagochtend staat het laatste deel van de medische tests met Galatasaray op het programma”, vervolgt de Italiaan. “Zoals ik eerder vertelde, zal Hakim, als alles goed gaat, naar Turkije vliegen om het contract te ondertekenen”, sluit Galetti het bericht af. De informatie van de journalist komt natuurlijk niet overheen met de informatie die Genee woensdagavond wist te brengen.

De Nederlander kreeg aan het einde van de uitzending van Vandaag Inside een bericht met het nieuws dat Ziyech niet door de medische keuring zou zijn gekomen. De geruchten zorgden voor de nodige ophef, aangezien de Marokkaanse voetballer al eerder een transfer zag afketsen om dezelfde reden. Begin dit jaar kon hij de overstap maken naar Al-Nassr, maar daar ging wegens een gefaalde medische keuring een streep doorheen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Genee onzin uit heeft zitten kramen zal zijn bron wel Mike Verweij zijn geweest.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen