Valentijn Driessen hekelt Feyenoorder en prijst Allard Lindhout: 'Wat een beláchelijke actie was dat!'

7 augustus 2023, 16:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord legde het vrijdagavond af tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De wedstrijd verliep over het algemeen rustig, totdat er in de tweede helft een situatie ontstond waarna bankzitter Timon Wellenreuther het veld in rende. De reservedoelman van Feyenoord was het niet eens met een beslissing van Allard Lindhout, die hem vervolgens direct de gele kaart presenteerde. Een goede zaak, vindt Valentijn Driessen.

Het onderwerp komt ter sprake in de Kick-Off podcast van De Telegraaf. “Er waren tijdens de Johan Cruijff Schaal ook een aantal spelers die dachten: de KNVB heeft nieuwe regels, maar laten we toch maar eens gaan testen of deze worden gehandhaafd”, begint presentator Kamran Ullah, waarna Driessen direct denkt aan Wellenreuther, die volgens de aanwezigen ‘uit het niets’ het veld in snelde.

Artikel gaat verder onder video

“Beláchelijk!”, is de eerste reactie van de chef voetbal van De Telegraaf. “Wat een belachelijke reactie van die Wellenreuther. Wat dat betreft deed scheidsrechter Allard Lindhout het prima om daarvoor meteen een gele kaart te geven”, gaat Driessen verder. “De rest van de bank was in de rest van de wedstrijd mak, want die heb je niet meer gezien. Als scheidsrechters dit volhouden, zijn we daar in ieder geval van verlost.”

Driessen hoopt dat ditzelfde gaat gebeuren met het biergooien vanaf de tribunes, al zag hij dat dat in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal mis ging. “Ik moet eerlijk zeggen: de netten die er hingen, nodigden uit om bier te gooien, want je weet dat het toch niet op het veld kan komen”, vertelt de journalist. “Bij de 0-1 van Noa Lang werd er weer massaal gegooid, wat betekent dat je die netten nú dus nog niet kan weghalen…”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

wie Oh wie heeft die vuilniszak opengetrokken zo dat ie zijn bek weer eens open kan doen?

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Driessen lult mee met succes Psv wint de jc schaal en kunnen niks meer verkeerd doen .

Nasalis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben geen fan van Valentijn, maar als Wellenreuther een gele kaart heeft gekregen terwijl hij op de bank zat (of hoorde te zitten), is hij natuurlijk wel een enorme eikel en zou ik hem als trainer zijnde bij de volgende wedstrijd op de tribune zetten - tweede ring wel te verstaan.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is ook prima die kaart maar dan moet je ook andere straffen . En driessen andere mensen ook noemen . En fc update ook. Lees nergens of de gebaren en gedrag van noa lang . Nee hij scoort en is een held . Foto met gehandicapte kids dus wat een lieverd . Nou dat moest hij . Die kids werden trouwens ook gebruikt door de jc foundation . Voor na en in de rust werden ze van de tribune geplukt en moesten ze overal bij lopen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen