'Donny van de Beek zorgt voor ergernis met telefoontje om 22.00 uur'

3 september 2023, 23:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het kamp-Donny van de Beek heeft op de slotdag van de transfermarkt geprobeerd een transfer naar Lorient te bewerkstelligen. De club uit de Ligue 1 was eerder in de zomer nog geïnteresseerd, maar zat op 1 september niet meer op Van de Beek te wachten. Dat schrijft L'Équipe zondag.

Medio augustus zou Lorient, momenteel de nummer elf van Frankrijk, tot een akkoord met Manchester United zijn gekomen over een huurperiode. Van de Beek wenste echter niet in gesprek te gaan met Lorient. Maar rond 22.00 uur 's avonds op Deadline Day namen de middenvelder en zijn zaakwaarnemer contact op met Lorient, om duidelijk te maken dat ze openstonden voor gesprekken.

Artikel gaat verder onder video

Bij Lorient werd die toenadering niet op prijs gesteld. De clubleiding was niet blij met de manier waarop men is behandeld door het kamp-Van de Beek en besloot geen werk te maken van zijn komst, zo klinkt het. Daardoor speelt Van de Beek normaal gesproken nog minstens een half seizoen bij Manchester United, want ook een overstap naar Real Sociedad kwam niet voor de grond. Alleen clubs in landen als bijvoorbeeld België, Turkije, Griekenland, Qatar en Saudi-Arabië hebben nog enkele dagen om zich voor Van de Beek te melden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zwak van fc update wat ze hier schrijven...dat vd Beek nu het niet doorgaat, nog zeker een half jaar voor Manu speelt. Waarom zou hij nu wel speelminuten krijgen...hij is toch vaste bankzitter, haha?

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou Overmars, wat let je?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen