Joey Veerman wordt kort na tweede interland vader en vernoemt zoon naar Oranje-ploeggenoot

8 september 2023, 10:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Joey Veerman beleefde donderdag een dag die hij van zijn leven niet meer zal vergeten. Eerst mocht hij in het stadion van zijn eigen club PSV als invaller voor Frenkie de Jong zijn tweede interland in het Nederlands elftal spelen, enkele uren later stond hij vervolgens met zijn pasgeboren zoon in de armen. Of het met de invalbeurt te maken heeft is niet duidelijk, maar het jongetje heeft uitgerekend de naam Frenkie gekregen.

Dat schrijft De Telegraaf op basis van een Instagram-post van de moeder van Veerman. De speler "werd direct na het duel door de teammanager van het veld geroepen met de mededeling dat hij meteen in Eindhoven naar het ziekenhuis moest, omdat zijn vriendin Chantalle op het punt van bevallen stond", zo weet de ochtendkrant.

Artikel gaat verder onder video

Het zou een kort nachtje worden voor Veerman: "In de nachtelijke uurtjes werd vervolgens zoontje Frenkie geboren", leest het. De staf van het Nederlands elftal geeft de 24-jarige middenvelder alle gelegenheid om de eerste momenten met zijn pasgeboren zoon mee te maken, hij mag de vrijdagtraining overslaan. Toch moet hij wellicht sneller dan hem lief is afscheid nemen: "Het is de bedoeling dat Veerman zich zaterdag weer meldt bij Oranje om met het team naar Dublin te reizen voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Ierland, die zondag op het programma staat", schrijft de krant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen