Kenneth Perez: 'De scout van Ajax belt iedereen op: ik heb niks met deze transfer te maken'

5 september 2023, 10:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

John Steen Olsen trekt zijn handen volledig af van de komst van Anton Gaaei naar Ajax, zo weet Kenneth Perez. Olsen zou 'iedereen' in de voetbalwereld opbellen om duidelijk te maken dat hij niks met die transfer te maken heeft.

Olsen was als scout van Ajax gespecialiseerd in Scandinavische spelers en scoutte bijvoorbeeld Zlatan Ibrahimovic, Christian Eriksen, Kasper Dolberg en Mohammed Kudus voor Ajax. In de zomer van 2022 ging hij met pensioen als scout. De tachtigjarige Deen heeft Ajax niet officieel, noch officieus gewezen op Gaaei, de rechtsback die voor circa 4,5 miljoen euro overkwam van Viborg FF.

Artikel gaat verder onder video

"Dat is een mooi verhaal", zegt Perez bij het programma Voetbalpraat op ESPN. "De Deense Ajax-scout belt echt iedereen op om te zeggen dat hij niets met die transfer te maken heeft. Hij wordt er namelijk door de mensen in de voetbalwereld op aangekeken. Mensen vragen zich af: hoezo heb je hém aangeboden bij Ajax?! Maar hij zegt dus dat hij er niets mee te maken heeft. Dat zegt wel iets. Dat de scout, die dus de vinger aan de pols heeft en alle spelers volgt, gewoon wordt gepasseerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je bent met pensioen of je bent het niet, maar een kort belletje had geen kwaad gekund.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen