Lionel Messi doet opvallende claim over wie de beste verdediger ter wereld is

10 september 2023, 08:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Lionel Messi vindt dat Cristian Romero op dit moment de beste verdediger ter wereld is. De 25-jarige speler van Tottenham Hotspur was in de nacht van donderdag op vrijdag één van de uitblinkers aan Argentijnse zijde in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Ecuador (1-0).

Waar Messi met een vrije trap de matchwinner werd in Buenos Aires, kreeg vooral Romero na afloop de complimenten. "Ik vind hem op dit moment de beste verdediger ter wereld. Hij speelde geweldig en is in mijn ogen de Man of the Match", zei de matchwinner tegenover Argentijnse media.

Artikel gaat verder onder video

Daar sloot bondscoach Lionel Scaloni zich bij aan. "Ik heb geen woorden om zijn wedstrijd te beschrijven. Tijdens thuiswedstrijden moedigen mensen hem aan, dan denkt hij dat He-Man is en maakt hij sprints van zeventig meter. Hij is een fantastische centrale verdediger en speelde een geweldige wedstrijd."

Romero is bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van Tottenham Hotspur. Tijdens de zomer werd de Argentijnse centrale verdediger benoemd tot vice-captain van de Engelse club, die het seizoen met tien punten uit vier wedstrijden goed is gestart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Dus omdat Messi het zegt en omdat het een Argentijn is kom je tot deze conclusie. Die Argentijnen denken dat ze allemaal stuk voor stuk tot de buitencategorie behoren, droeftoeters

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

👍🏼👍🏼👍🏼

De stoker
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Walgelijk ventje die Messi. Zijn ware aard kwam afgelopen WK naar boven en iedereen spaart hem

Roffainho
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ehmm ok ... Nog boos dat Nederland er tegen Argentinië uit vloog ;)

Roffainho
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Wat een verrassing; hij vindt een Argentijn de beste verdediger. Messi s mening moet je niet te serieus nemen.

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

ja, daar heb je gelijk in

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ach weer slechte verliezers reacties . Wat vergeten we snel dat van gaal ook wat gezegd had voor de wedstrijd . Ook dat we een kut systeem speelde met aanvallers van europese middelmaat . Achter kwamen ,terug kwamen door oude style ,en daarna onbegrijpelijk naar achter liepen. Onze penalty toppert noppert een floppert bleek . Keuze van : v gaal !!!. Is dit de schuld van messi !!!!???. Idd hij had rood moeten hebben ,maar sommige oranje spelers ook . Komt bij dat topspelers in alle competities ter wereld altijd een streepje voor hebben . Dat is al zo sinds voetbal bestaat . Verder in het toernooi zijn er ook penalties tegen geweest waardoor argentinie uitgeschakeld zouzijn . Als het een dus een opgezet plan was geweest dan was het een heel slecht / ondenkbaar plan Dat messi nu een mede speler de beste vindt is ook best allerdaags . Dat doe ook best veel spelers

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen