Nieuwe beelden duiken op: gekrenkte Van der Maarel probeert Minteh terug te pakken

4 september 2023, 12:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN / ProShots

Mark van der Maarel was zondag zijn frustraties even niet de baas na de 1-5 van Feyenoord. De ervaren verdediger van FC Utrecht pikte het niet dat Yankuba Minteh hem voor schut zetten.

Minteh maakte in de blessuretijd van de wedstrijd zijn eerste officiële doelpunt voor Feyenoord. De van Newcastle United gehuurde aanvaller had na het omspelen van Vasilios Barkas de bal voor het inschieten, maar kapte Van der Maarel eerst nog uit alvorens hij raak schoot.

Artikel gaat verder onder video

Daar was Van der Maarel duidelijk niet blij mee. Hij schoot meteen na het doelpunt de bal - die via het net terug in het veld kwam - in de richting van de maker van de 1-5. Hard raakte de verdediger de bal echter niet. Daarnaast schoot hij mis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een clown 😂

Danny86
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit kan natuurlijk niet. Die van der Maarel had hier een kaart voor moeten krijgen. En misschien wel eentje met een rood randje

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van de Maarel is een viezerik, beperkte speler.

De stoker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hele domme actie van Van der Maarel. Al vind ik zelf dat Minteh die bal er gewoon in had kunnen schieten en niet nog eens zo een kleinerende kap te maken. Ik keur het niet goed, maar de reactie is begrijpelijk

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

wat hij moet doen is zn shirt over zn hoofd trekken met gebogen hoofd het veld afrennen en morgen zn excuses aan fc utrecht aanbieden voor zn kaka prestatie dat tof doenerij moet je doen als je een zilverstuk in je handen hebt.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jurgen zoals misschien wel duidelijk was kom ik uit de provincie utrecht . Collega's zijn utrecht supporters . En ik zeg al jaren over hun held v de maarel hetzelfde . Dat jullie hem als held zien,en hij al zolang bij utrecht speelt zeg alles over utrecht .

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tsjonge jonge, wat een drama zeg. Mag een voetbalspeler a.j.b. zijn emoties tonen na de 5e tegengoal van zijn club? Of het nu v.d.Maarel is of welke andere speler van welke club dan ook, laat de emotie, blijdschap en vreugde graag bestaan in het voetbal. Het is niets meer en niets minder dan een natuurlijke reactie, die jij en ik ook zouden kunnen maken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen