Opstelling PSV tegen Arsenal: Noa Lang wint race tegen de klok, wijzigingen achterin

20 september 2023, 19:53
Foto: © ProShots

De opstelling van PSV voor de Champions League-wedstrijd tegen Arsenal is bekend. Noa Lang heeft de race tegen de klok gewonnen en zal om 21.00 uur aan de aftrap verschijnen. De 24-jarige aanvaller viel afgelopen weekend tegen NEC uit met hamstringklachten, waardoor er twijfels waren over zijn inzetbaarheid. Achterin zijn er bij PSV enkele wijzigingen.

Het Eindhovense doel wordt in Londen verdedigd door Walter Benítez. Voor hem staan Jordan Teze, Armel Bella-Kotchap, Olivier Boscagli en Sergino Dest. Afgelopen weekend verschenen André Ramalho en Patrick van Aanholt nog aan de aftrap bij PSV. Jerdy Schouten, Joey Veerman en Ismael Saibari vormen het middenveld, terwijl Lang samen met Luuk de Jong en Johan Bakayoko in de aanval staat.

Artikel gaat verder onder video

Zie ook: Arsenal - PSV op tv bekijken: hoe laat en op welke zender?

Bij Arsenal is er een basisplaats voor Gabriel Jesus. Het was in aanloop naar de wedstrijd nog onzeker of de Braziliaanse spits in actie kon komen. Net als Lang is Jesus fit genoeg bevonden om te starten. David Raya, Ben White, William Saliba, Gabriel Magalhães, Oleksandr Zinchenko, Martin Ødegaard, Declan Rice, Kai Havertz, Bukayo Saka en Leandro Trossard zijn de andere basisspelers.

Opstelling Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel Magalhães, Zinchenko; Ødegaard, Rice, Havertz; Saka, Gabriel Jesus, Trossard.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Bella-Kotchap, Ramalho, Dest; Schouten, Veerman, Saibari; Bakayoko, De Jong, Lang

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen