Potentiële Oranje-kandidaat blinkt uit op Old Trafford: 'Dan ben ik de blijste man op aarde'

17 september 2023, 09:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Bondscoach Ronald Koeman moet Jan Paul van Hecke in de gaten houden voor de komende interlands. De centrale verdediger stond zaterdagmiddag in de basis tijdens de 1-3 zege van Brighton & Hove Albion op bezoek bij Manchester United op Old Trafford. En dus komt hij mogelijk ook in beeld van het Nederlands elftal.

“Het is een beetje vroeg om te zeggen na een paar wedstrijden”, is Van Hecke nog niet aan het wachten op een belletje van Ronald Koeman. “Al is het wel op het hoogste niveau en gaat het goed. Maar ik moet vooral zo doorgaan en als Koeman wel belt, dan ben ik de blijste man op aarde. Of ik in vorm ben? Ja, laten we dat zo houden. We hebben nog een lange weg te gaan.”

Artikel gaat verder onder video

Niet alleen met Van Hecke gaat het goed, maar heel Brighton & Hove Albion draait uitstekend. “We voetballen heel goed van achteruit. Er zit een goed idee achter, met goede spelers en een goede technische staf. Een perfect plaatje.” Ook Van Hecke speelt goed. “Het vertrouwen van de trainer is fijn. Nu ging het goed, twee weken geleden ging het goed. Dat vertrouwen betaalt zich uit.”

Met Van Hecke negentig minuten op het veld werd Manchester United verslagen. “Ik kon het niet beter wensen. Het was een geweldige middag om in zo’n historisch stadion met 1-3 te winnen. We gaan hierheen om te winnen, daar hadden we alle vertrouwen in. Dat we zo dominant voetballen, dat is geweldig. We proberen altijd zo te spelen, dat ging ook nu vrij aardig. Alle credits naar de spelers en de trainer.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De Ligt speelt niet bij BM en als hij speelt is het een drama. Andere spelers een kans geven klinkt logisch.

WH3K
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De Ligt is afgelopen seizoen in het elftal van de BL gekozen. En er zijn zoveel spelers die voor van Hecke komen dus laat hem lekker af en toe leuk spelen.

WH3K
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo moe van dat elke speler die een leuke wedstrijd speelt in Oranje moet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen