Tweet van Naci Ünüvar schiet compleet in het verkeerde keelgat bij Ajax-supporters

17 september 2023, 20:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Naci Ünüvar scoorde zondag namens FC Twente tegen zijn eigenlijke werkgever Ajax. De huurling maakte de 3-1 en bepaalde daarmee de eindstand. Hij vierde zijn doelpunt op het veld en plaatst na de wedstrijd nog een tweet, die zowel een foto als een video van de doelpuntviering bevat. De tweet schiet bij veel Ajax-supporters in het verkeerde keelgat.

Ünüvar doet er goed aan om zijn mentions op X even niet te bekijken. De twintigjarige aanvaller plaatste ook een juichfoto op Instagram en daar zijn de reacties soortgelijk. Veel fans vinden het onbegrijpelijk dat Ünüvar zo uitvoerig juicht na een doelpunt tegen zijn werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waar maken mensen zich toch wel niet druk om..

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waar maken ze zich druk om. Hij speelt zijn wedstrijden voor Twente. Er wordt verwacht dat hij zich daar voor inzet, en een doelpunt is een doelpunt. Lekker verfrissend, tegenover het schijnheilige 'niet juichen'.

Gerrit Reinders
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

als UNIVAR bij AJAX zelf had mogen blijven spelen ?en er een doelpunt had gemaakt dan was deze jongen de hemel in geprezen maar nu hij als huurling bij een andere club zit en dat doelpunt scoort dan wordt hij het graf in gewerkt door idioten !

Derk62
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Helemaal mee eens, voetbald voor Twente, wat een gezeik daar in 020

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beter dan alle "dure&gemiddelde" aankopen van die Duitse kroegbaas en nog eens een Ajacied.. Dit jaar weer ruim 100 miljoen naar de kloten.

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Richt je pijlen op het bestuur, in plaats van op een weggestuurde voetballer. Hij maakt alleen een hartje en wordt met veel enthousiasme door zijn medespelers ontvangen.

MHam05
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jezus, wat is FCUpdate toch ver weggezakt.
Vond het vroeger wel een fijne website, maar er is weinig meer van over. Deze domme artikels voegen werkelijk niks toe. ''Ajax-supporters laaiend!!'' en dan wat tweets plaatsen van fans. Ok? Op twitter zitten er zoveel debielen, je kan altijd een paar vinden die om niets boos zijn. Smaakmakerij, maar FCUpdate vindt dit weer nieuwswaardig natuurlijk. En dan heb ik nog niet eens wat gezegd over het feitje dat jullie elke scheet van VI plaatsen. Wat kan mij het nou verrotten dat Helene Hendriks een niet-leuke grap maakt over de hond van een oud-keeper.

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja, wederom geen echte kans gekregen in Ajax 1 en als je ziet wat er is aangekocht? Ik snap hem wel, Naci Ünüvar is niet minder dan wat er nu in Ajax 1 staat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen