Van Basten verrast door voorspelling van Advocaat over Ajax: 'Echt, serieus?!'

18 september 2023, 22:04
Foto: © Ziggo Sport

Dick Advocaat verwacht dat Ajax dit seizoen op de tweede of derde plaats eindigt in de Eredivisie. Met zijn voorspelling verrast de 75-jarige trainer Marco van Basten, die denkt dat het seizoen van de Amsterdammers nu al voorbij is.

De crisis bij Ajax is maandagavond onderwerp van gesprek bij Rondo. "Er wordt altijd gezegd: geef het wat tijd, ze hebben pas net een keer met elkaar getraind. Maar jullie zijn alle vier al overtuigd dat dit helemaal niet meer goed gaat komen?", vraagt presentator Wytse van der Goot aan Advocaat, Van Basten, Rafael van der Vaart en Youri Mulder.

Artikel gaat verder onder video

Van Basten reageert instemmend. "Kansloos", stelt de oud-trainer van Ajax. "Voor het kampioenschap", vult Advocaat hem aan. "Ik denk zeker wel dat ze tweede of derde worden", zegt hij. Van Basten gelooft bijna niet wat hij hoort. "Echt, serieus?!", vraagt hij. "Ja, want ze hebben op zich een goede voorhoede met Bergwijn, Brobbey en Berghuis", antwoordt Advocaat.

Van Basten waagt zich niet aan een concrete voorspelling, maar maakt wel in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk wat hij van het spel van Ajax vindt. "Ik heb Formule 1 in plaats van Ajax gekeken. Dat is ook geen pretje, maar dat vond ik interessanter. Ja, serieus. Ik word hier niet vrolijk van. Ik vind het gewoon niet leuk om naar te kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Meer over:

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
avatar

Toch wel een aardige vent die Advocaat, misschien moet hij maar voor de ploeg staan. Advocaat is OK.

1
1
Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
avatar

Is dit een sollicitatie, samen met Steijn in de Arena???😂

1
KROTJE
Link gekopieerd!
avatar

Nou nu je het zegt. 2 Hagenezen voor de ploeg en Advocaat kan Steijn misschien wel ondersteunen, lijkt me heerlijk.

1
haike
Link gekopieerd!
avatar

advocaat had dat laatste biertje niet moeten pakken!!

2
gizmax
Link gekopieerd!
avatar

Van Basten valt ook onder de categorie negatieve honden net als de rest van die zogenaamde analisten allemaal droef toeters. Zijn allemaal media geil sukkels.

1
1
KROTJE
Link gekopieerd!
avatar

Van Basten Gullit ook. Kan Van basten niet in Milaan gaan kleppen in een TV-zender van wijlen Berlusconi b.v. ?

2
1
Feyenoord1908
Link gekopieerd!
avatar

De enige sukkel die ik zie ben jij sukkel.

Alexio
Link gekopieerd!
avatar

Ajax een goede voorhoede!! Bergwijn bakt er niets van, hard rennen maar niet slim genoeg. Berghuis mist ook kwaliteit, kan leuk combineren maar op doel schieten is echt een grote drama. Brobbey een sterke gozer maar daar is ook alles mee gezegd. Het zijn niet de slimme doordachte voetballers die Ajax nodig heeft. Dit seizoen wordt een drama en ze worden zeker geen 2e of 3e.

Waarom19
Link gekopieerd!
avatar

Van Basten heeft zelf ook niks gepresteerd als trainer. Hij was ook verantwoordelijk voor een dure miskoop bij Ajax. En nu heeft hij veel kritiek en een grote mond op tv. Hoezo hypocriet ?

Waarom19
Link gekopieerd!
avatar

Wat een simpele reacties over Advocaat die in Nederland zo overdreven de hemel in wordt geprezen. Volgens mij ging het na zijn vertrek veel beter met Feijenoord en werd kampioen. Advocaat is gewoon een zakkenvuller en is bij meerdere clubs ontslagen vanwege slechte resultaten.

Waarom19
Link gekopieerd!
avatar

Van Basten moet gewoon zijn grote bek houden.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
avatar

Whaha paultje 😁😁😁

Revolutie
Link gekopieerd!
avatar

Advocaat begint onzin uit te kramen. Zie ook wat ie zei in de rust van AZ. Geen waarde aan hechten dus.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen