Ajax-fans komen met duidelijke reactie wanneer Louis van Gaal het stadion in komt

8 oktober 2023, 14:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax maakte deze week bekend dat Louis van Gaal de Raad van Commissarissen van de Amsterdamse club gaat adviseren. De voormalig-bondscoach is zondagmiddag aanwezig bij het duel van Ajax tegen AZ en werd op een positieve manier onthaald door de supporters van Ajax. 

Volg de wedstrijd tussen Ajax en AZ in ons liveverslag!

Artikel gaat verder onder video

Een paar minuten voorafgaand de aftrap liep Van Gaal het stadion in en zocht hij zijn plek op bij onder meer rvc-lid Jan van Halst en zijn goede vriend Michael van Praag, die door Ajax wordt voorgedragen als nieuwe voorzitter van de rvc. Toen Van Gaal door de regie in beeld werd gebracht en op de grote schermen in de Johan Cruijff ArenA werd getoond, reageerde het publiek op een duidelijke manier.

Er klonk gejuich door het stadion van de Amsterdamse club en supporters van Ajax gingen staan en applaudisseren voor Van Gaal, die duidelijk geliefd is bij de aanhang van de Amsterdammers. Wegens zijn ziekte zou Van Gaal momenteel geen grotere rol voor Ajax kunnen betekenen, maar hij kiest er toch voor om als adviseur zijn steentje te gaan bijdragen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Cobus Robijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

LvG, John Schip,Alex Kroes, wie ze er ook bij halen , de waarheid ligt op het veld. Sutalo heeft heimwee, Medic is van tweede klasse niveau, Vos is teveel gehypet,v Axel Dongen chronisch geblesseerd, Avila niet goed genoeg net als Gorter en Forbs. Ook al zet men onzelieveHeer voor de groep, dit jaar zal het overleven worden. Zet alles op de knvb beker om nog te redden wat er te redden valt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen