Feyenoord-supporters blij: publiekslieveling gaat donderdag bijtekenen

9 oktober 2023, 23:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord en Gjivai Zechiël zijn akkoord over een nieuw en verbeterd contract, zo weet 1908.nl. De negentienjarige middenvelder staat momenteel nog twee jaar onder contract, maar gaat zijn verbintenis waarschijnlijk donderdag verlengen.

Zechiël werd begin september definitief bij de selectie van Arne Slot gehaald. Hij maakte in de voorbereiding een goede indruk met zijn attractieve en onbevreesde spel op het middenveld. In de Eredivisie kwam hij dit seizoen tot twee invalbeurten, van ieder veertien minuten, tegen Almere City en sc Heerenveen (beide 6-1 zeges).

Artikel gaat verder onder video

Ontpopte hij zich in de oefencampagne al tot publiekslieveling, die status nam alleen maar toe na zijn officiële debuut tegen Almere City. Fans vonden het mooi om te zien dat Zechiël erg geëmotioneerd was en zelfs moest huilen na zijn vuurdoop. Lutsharel Geertruida en Ramiz Zerrouki ontfermden zich over hem. Zechiël speelt sinds 2018 in de opleiding van Feyenoord.

Het talent maakt meer minuten voor Feyenoord Onder 19 in de UEFA Youth League. Hij speelde negentig minuten tegen Celtic (3-0 zege) en gaf twee assists; vorige week dinsdag maakte hij 85 minuten in de gewonnen uitwedstrijd tegen Atlético Madrid (1-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben ook gecharmeerd van die krullebol door wat ik van hem gezien had.

Onno
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kan groot worden, Obiku was ook publiekstrekker.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen