Kenneth Perez snapt niets van discussie over uiterlijk KKD-scheidsrechter

22 oktober 2023, 21:16
Foto: © ESPN

Kenneth Perez kijkt op van de reactie van Mike Snoei na de wedstrijd tussen NAC Breda en Telstar (3-1) van vrijdag. Snoei, de trainer van Telstar, kon zich absoluut niet vinden in een strafschop die NAC kreeg en begon over het uiterlijk van scheidsrechter Nick Smit.

Smit, die dit seizoen zijn vuurdoop beleeft in de Keuken Kampioen Divisie, kende bij een 0-1 stand een penalty toe aan NAC Breda. Hij zag dat NAC-linksback Victor Wernersson de bal tegen de arm van Telstar-verdediger Mitch Apau schoot. Apau hield zijn arm langs het lichaam, maar toch wees Smit naar de stip. Vanaf de penaltystip maakte Dominik Janosek de 1-1 en uiteindelijk won NAC met 3-1. Volgens Snoei bood Smit na de wedstrijd excuses aan, maar daar zat de trainer van Telstar niet op te wachten.

Artikel gaat verder onder video

“Ik ben blij dat ik me tegenwoordig in kan houden, want anders had ik weer een kaartje kunnen krijgen. Smit, alsjeblieft… En het dieptepunt is dat hij na de wedstrijd met ons het veld op loopt en zijn excuses aanbiedt aan Apau en aan mij”, zei Snoei tegen ESPN. “Maar als je toch onder die plakplaatjes zit, hij heeft twee armen vol met tattoos, doe dan ook eens stoer en raak niet onder de indruk van zo’n stadion. Wuif het gewoon weg. Ik vroeg hem wat hij heeft gezien, of hij echt dacht dat de arm omhoog was. Daar had hij geen antwoord op.”

Perez zegt bij Dit was het Weekend dat hij de opmerking over de tatoeages van Smit niet begrijpt. “Wat hebben die tatoeages ermee te maken? Daar ben ik wel benieuwd naar. Hij associeert dus ‘tatoeages’ met ‘stoer’. Dat is toch totaal niet aan de orde? Wat maakt het uit of hij honderd of nul tatoeages heeft? Ik snap wel dat het irritant is, maar om dan te beginnen over zijn uiterlijk…”

© ESPN

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen