Koeman spreekt Van der Vaart tegen: 'Ik was zeer tevreden, ik vond hem niet schuldig'

15 oktober 2023, 19:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Bart Verbruggen zal maandag tegen Griekenland opnieuw het doel van Oranje verdedigen. Bondscoach Ronald Koeman was zeer te spreken over het optreden van de 21-jarige doelman.

"Ik was zeer tevreden over hem. Ik vond dat hij niet schuldig was aan allebei de goals", zegt Koeman zondagavond op de persconferentie in aanloop naar het duel tegen de Grieken. Koeman spreekt daarmee NOS-analist Rafael van der Vaart tegen, die van mening was dat Verbruggen de eerste goal van Kylian Mbappé had kunnen voorkomen.

Lees ook: Van der Vaart verrast bij aanwijzen van hoofdschuldige na doelpunt Mbappé

Artikel gaat verder onder video

Koeman vervolgt:  "En ik vond dat hij het als debuut, op zijn leeftijd, en tegen zo'n tegenstander meer dan prima gedaan heeft", zegt de bondscoach, die Verbruggen tijdens deze interlandperiode de voorkeur heeft gegeven boven Sparta-doelman Nick Olij en Andries Noppert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van der Vaart was toch die speler die bij ieder club vroegtijdig werd gewisseld, deze zakkenvuller heeft wel veel praatjes als analist

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Koeman je mag je spelers zeker voortrekken maar helaas voor jou de keeper had die bal wel moeten hebben. Ik stel wel dat Verbruggen een goede keeper is en verder kan komen maar dat is de Doelman van Sparta ook en die had die simpele bal mogelijk wel kunnen hebben die recht op je afkomt. Dus niet lullen Koeman maar Poetsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen