Mbappé kan zijn ogen niet geloven en maakt Dumfries belachelijk

14 oktober 2023, 10:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Eén van de meest opvallende momenten van de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk (1-2) vond plaats aan het einde van de eerste helft. Kylian Mbappé liet zich na een overtreding op Denzel Dumfries van een ongewone kant zien.

Mbappé gaf in de blessuretijd van de eerste helft een heel licht duwtje aan Dumfries, die vervolgens theatraal naar de grond ging. De Franse aanvaller begreep niet dat Felix Zwayer voor een overtreding floot en deed dan ook zijn beklag bij de arbitrage.

Dat deed hij door de val van Dumfries tot tweemaal toe te imiteren. Zwayer veranderde vanzelfsprekend niet van gedachten en liet het Nederlands elftal na een onderonsje met Mbappé de vrije trap nemen.

Mbappé kon er even later, samen met Dumfries, wel om lachen. Gebroederlijk liepen de twee na het rustsignaal de catacomben in.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!