Mexicaanse media: Feyenoord meldt zich in de winter voor middenvelder van Pachuca

21 oktober 2023, 14:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Volgens Mexicaanse media heeft Érick Sánchez interesse gewerkt van Feyenoord. De landskampioen zou de middenvelder van Pachuca in de gaten houden om mogelijk zaken te doen in de winterstop. Sánchez is een ploeggenoot van Santiago Giménez in het Mexicaanse nationale elftal.

W Deprotes schrijft dat Sánchez op de radar is verschenen van Feyenoord en dat de Rotterdammers in de winterstop in gesprek gaan met de middenvelder. De 24-jarige Mexicaan zal echter niet zomaar naar Feyenoord mogen vertrekken. Sánchez fungeert momenteel als een van de sterkhouders van Pachuca.

Artikel gaat verder onder video

De belangrijkste reden van de interesse van de Rotterdammers in Sánchez is volgens W Deprotes toch wel Giménez. De spits stapte vorige zomer over van Cruz Azul naar Feyenoord en groeide uit tot een van de beste spelers van het elftal. Feyenoord hoopt met Sánchez op een soortgelijk scenario. Het is onduidelijk wat voor prijskaartje er aan de middenvelder hangt.

Sánchez speelde tot dusverre 25 wedstrijden voor het nationale team van Mexico en scoorde daarin drie keer. Toevallig was de middenvelder afgelopen interlandperiode trefzeker in een oefenduel tegen Duitsland (2-2). Sánchez maakte een doelpunt op aangeven van oud-FC Groningen-aanvaller Uriel Antuna.

Zou Érick Sánchez een toegevoegde waarde zijn voor Feyenoord?

Laden...
190 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen