Mike Verweij: ‘Ik denk wel dat Maurice Steijn hoopt dat híj het nog even volhoudt’

7 oktober 2023, 13:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots/De Telegraaf

Het is nog maar de vraag hoe lang Maurice Steijn nog trainer van Ajax is. De oefenmeester kent geen goede competitiestart met de Amsterdammers en ligt onder vuur. Datzelfde geldt voor Erik ten Hag bij Manchester United. Mike Verweij schetst tijdens Kick-off een situatie.

“Ik denk wel dat Maurice Steijn hoopt dat Erik ten Hag het nog even volhoudt”, zegt Verweij. “Omdat hij anders terugkeert naar Ajax, bedoel je?”, vraagt Pim Sedee vervolgens. “Ja, dat weet ik niet. Maar je hoort wel mensen over. Zou hij terug willen keren? Hij heeft natuurlijk aan de Premier League geroken, maar ik denk dat hij door zijn succesperiode bij Ajax wel meer belangstelling gaat krijgen”, antwoordt Verweij.

Artikel gaat verder onder video

“Aan de andere kant is het natuurlijk wel een prachtig moment om bij Ajax in te stappen. Heel veel slechter kan het momenteel niet. Dus ik denk, als Ten Hag ontslagen wordt, dat hij op termijn weer een kandidaat wordt om trainer van Ajax te worden”, gaat de Ajax-watcher van De Telegraaf verder.

Bij zowel Ajax als Manchester United gaat het behoorlijk slecht, waardoor trainers Steijn en Ten Hag onder druk staan. “Op internet wordt er om het ontslag van Steijn geschreeuwd. Maar de mensen die daarom schreeuwen, komen niet met een alternatief. Stel je voor dat je Steijn na een nederlaag tegen AZ en FC Utrecht er uitgooit, wie stel je dan aan als opvolger?’”, sluit Verweij af.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mike Verweij is verliefd op Maurice Stein. Deze vette varken is de grootste opruier en een valse nicht.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen