Peter Bosz: 'Hij is goed en betrouwbaar, maar...'

4 oktober 2023, 09:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV-trainer Peter Bosz heeft het na het 2-2 gelijkspel tegen Sevilla opgenomen voor verdediger André Ramalho. Tijdens de persconferentie na afloop van het duel werd het spel van de Braziliaan uitgebreid besproken door de oefenmeester.

Ramalho had tegen de Spanjaarden een basisplaats omdat Armel Bella-Kotchap nog teveel hinder ondervond van een ingreep aan een verstandskies, zo verklaarde Bosz voorafgaand aan het Champions League-duel. In de eerste helft leek Ramalho met knullig balverlies een tegentreffer in te leiden. Hij mocht echter van geluk spreken: scheidsrechter Daniele Orsato stelde vast dat Sevilla-speler Adrià Pedrosa hands maakte in de aanloop naar de goal, en keurde deze dan ook af.

Bosz vindt het niet terecht dat Ramalho bij het grote publiek voornamelijk bekendstaat om dergelijke foutjes: "Ik vind hem echt een geweldige verdediger. Die inderdaad dit soort momenten af en toe heeft. Maar daar wordt hij de rest van zijn leven - zeker in Nederland - op afgerekend", hield de oefenmeester het verzameld journaille voor. "Ik vind hem een hele goede, betrouwbare verdediger. Maar die inderdaad af en toe zo'n momentje heeft", aldus Bosz.

Bekijk hieronder de hele persconferentie van Bosz, waarin onder meer ook het spel van PSV-uitblinker Noa Lang ter sprake komt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen