Spectaculaire transferlijst Ajax: 'Eredivisie-sensatie én Stefan de Vrij'

23 oktober 2023, 17:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax heeft afgelopen zomer gedacht aan de komst van onder meer Stefan de Vrij, Anastasios Douvikas en Vangelis Pavlidis, zo weet Mike Verweij te melden. In de podcast Kick-Off van De Telegraaf noemt de journalist een aantal potentiële aankopen waar toenmalig directeur Sven Mislintat geen werk van maakte.  

“Er gaat een hardnekkig gerucht dat Steijn zou hebben getekend voor het feit dat Mislintat over alle aankopen gaat, onder meer verkondigd door Kenneth Perez. Dat is gewoon pertinente onzin”, maakt Verweij duidelijk. “Toen hij zijn sollicitatiegesprek had, is afgesproken dat ze in goed overleg spelers zouden halen. Tijdens het trainingskamp in Oostenrijk voelde Steijn al nattigheid, want iedere naam die hij noemde werd van tafel geveegd.”

Artikel gaat verder onder video

Verweij heeft ‘in de technische staf’ namen gehoord van spelers die in beeld waren, maar niet zijn gekomen. “Noa Lang, Jerdy Schouten, Nicolás Tagliafico, Calvin Stengs, Sergiño Dest, Anwar El Ghazi en Nick Olij waren bekend, maar ook Stefan de Vrij is in beeld geweest. Ajax is ook bezig geweest met Anastasios Douvikas, Vangelis Pavlidis en Thiago Almada.”

Al die spelers kwamen niet. AZ-spits Pavlidis is momenteel topscorer in de Eredivisie. “Dat Pavlidis en De Vrij zo van tafel worden geveegd, is natuurlijk heel pijnlijk. Moet je kijken wat voor elftal je had kunnen maken met die namen! Dan had je geen zeventiende gestaan en had je geld in de zak gehouden. Mislintat is met pek en veren uit de ArenA vertrokken en dat lijkt me terecht.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zinloos artikel, achteraf gebrei. Ajax moet nou de andere kant op kijken en proberen een mix van de nieuwe aankopen met wat spelertjes van Jong en van de Onders samen te stellen, maar dan moet Ajax een goede coach en staf hebben met de capaciteiten om er wat van te maken, helaas zijn Steijn en zijn staf niet de aangwezenen.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nu eerst de vier beste jeugdspelers erbij halen. Daarna de echte topspelers halen. En van de huidige selectie moeten da laatst gekochte twaalf spelers in de uitverkoop ! !

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En wie denk je dat dat spul gaat kopen. Mislintat is er niet meer om dat te doen. Kijk naat Stutgart, dat staat op een gedeelde 1e plaats in de Bundesliga. Die plaats hebben ze jaren niet gehad, toen hij aan het bewind stond daar

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen