Steun voor Maurice Steijn: 'Ajax-spelers gesproken die écht vertrouwen in hem hebben, omdat...'

3 oktober 2023, 07:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax-trainer Maurice Steijn ligt al langere tijd onder vuur bij Ajax. De oefenmeester presteert slecht met de Amsterdammers en na het veelbesproken interview van Steven Berghuis, lijkt er vanuit de spelersgroep ook plots weinig steun meer te zijn voor de oefenmeester. Volgens Voetbal International-journalist Lentin Goodijk is dat in elk geval niet helemaal juist.

“Er zijn ook nog spelers die wel écht vertrouwen hebben in Steijn”, weet Goodijk. “Het interview met Berghuis was ongemakkelijk, die de vraag uit de weg gaat over de eigen trainer. Maar ik heb ook jongens gesproken, die wel waardering hebben voor de manier waarop Steijn werkt.”

Artikel gaat verder onder video

Daarbij noemt Goodijk ook een aantal voorbeelden. “De manier waarop hij eerlijk is en keuzes uitlegt”, aldus de journalist. “Dat pakt niet allemaal even gelukkig uit, maar er zit nog wel enige ruimte om samen door te gaan met elkaar. Maar uiteindelijk moet er wel resultaat gaan komen”, weet Goodijk ook uit ervaring.

Lees ook: Vriends weet welke 'verboden gedachte' stiekem door het hoofd van Steijn spookt

Volgens hem is het niet waarschijnlijk dat Steijn op héél korte termijn ontslagen gaat worden. “Want je moet wel een alternatief hebben om dan als trainer aan te stellen”, zei hij. “En je moet goed kijken naar de redenen waarom het niet loopt.” Volgens Goodijk is dat dus niet alleen vanwege hoofdcoach Steijn, die met Ajax door allerlei omstandigheden momenteel op de vijftiende plaats staat met Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

AJAX72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze trainer gelyk er uit trappen en ook de zomer miskopen zo snel mogelijk opruimen en Ajax moet eigen jeugd spelers meer in zetten En Frank de Boer weer terug halen

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Al de afgelopen aankopen weg doen en eerst met vier jeugdspeler die de AJAX-DNA hebben meteen toevoegen aan de selectie, iets wat lijkt dat Steijn daar maximaal verantwoordelijk voor is / was. Dit mag ook zeker als een kwalijke zaak gezien worden ! ! Om de persoon als Frank de Boer terug te halen als trainer lijkt misschien de beste optie. Dat blijft afwachten.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Verkopen, opruimen, eruit trappen, deporteren klinkt wel aardig maar denk eens na. Ze hebben een mooi salaris en een 5 jarig contract getekend, daarnaast hebben ze nog niets gepresteerd. Die raak je aan de straatstenen nog niet kwijt. Het is lekker makkelijk roeptoeteren. Om Frank de Boer te opperen als trainer is ook gewoon populair geneuzel. Ja, hij heeft de prijzenkast bij ajax gevuld met lqndstitels maar het spel werd per wedstrijd ook steeds minder leuk om naar te kijken. Of zijn we dat vergeten?

Poke theWoke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Danny Blind erin!

Frank16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En het kost klauwen met geld om een trainer te ontslaan. Misschien wel een zege voor Maurice Steijn als Louis Van Gaal zeker en Danny misschien komt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen