Barcelona deelt beelden emotioneel weerzien pechvogel Gavi en ploeggenoten

21 november 2023, 13:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © FC Barcelona / X

Gavi is terug in Barcelona. De 19-jarige middenvelder raakte afgelopen zondag zwaar geblesseerd in het EK-kwalificatieduel tussen Spanje en Georgië, dat La Roja met 3-1 wist te winnen. Op X deelt de club beelden van het weerzien van de Golden Boy van 2022 met zijn teamgenoten.

Op krukken komt Gavi aan bij de gym van de club, zo is te zien op de vrijgegeven beelden, waar hij met een knuffel wordt onthaald door trainer Xavi Hernández. Daarna is te zien hoe ploeggenoten als Marcos Alonso, Lamine Yamal, João Félix en later ook doelman Marc-André Ter Stegen zich over hem ontfermen. Ook wordt er geapplaudisseerd voor de onfortuinlijke jongeling.

Artikel gaat verder onder video

Gavi scheurde in het duel met de Georgiërs zijn kruisband en staat voor een lange revalidatie: volgens de eerste berichten ontbreekt hij de rest van het seizoen bij de Catalanen en moet hij ook het EK van komende zomer aan zich voorbij laten gaan. De Spaanse dokter Luis Ripoll sprak de hoop uit dat de meniscus van de middenvelder niet beschadigd is, in dat geval zou zelfs zijn carrière in gevaar kunnen komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen