Feyenoord-fans koken van woede na walgelijk moment tijdens Lazio - Feyenoord

7 november 2023, 21:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Voor Bart Nieuwkoop heeft het Champions League-duel van Feyenoord met Lazio niet lang geduurd De rechtsback kwam in de zestiende minuut van de wedstrijd in botsing met Elseid Hysaj en raakte daarbij geblesseerd aan het hoofd. Nieuwkoop werd afgelost door Gernot Trauner, waardoor Lutsharel Geertruida van het hart van de verdediging verhuist naar de rechtsbackpositie. 

Online is er veel verontwaardiging over de wijze waarop de supporters van Lazio reageerden op de aftocht van Nieuwkoop. De rechtervleugelverdediger werd minutenlang behandeld op en moest uiteindelijk per brancard van het veld gedragen worden. Een deel van het Lazio-publiek reageerde daar uiterst onsportief op en juichte zelfs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Martin0345
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Want de Feyenoord-fans zijn zulke lievertjes...

De kikker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als het bij een Lazio speler zou gebeuren in Rotterdam dan hadden die Feyenoorders precies getzelfde gedaan. De hypocrieten 😂

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit zijn een aantal 'fans' op internet ,niet alle feyenoordfans . Zo kun je van fans van welke club dan ook wat zeggen ,en een stukje maken . Ga bij een willekeurig fansite.maar kijken . Maar goed er zijn maar weinig mensen die internet en realiteit kunnen scheiden . En zelf nog nadenken. Fc update plaatst dit niet voor niks .. Die willen reacties ,clicks . De meeste hier trappen er nog in ook en worden echt boos .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen