Opvallende details over Weghorst: 'Wilde interview niet laten uitzenden, liep halverwege weg'

19 november 2023, 15:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © NOS

Wout Weghorst heeft geprobeerd om het interview met de NOS niet uit te laten zenden. Het gesprek met Arman Avsaroglu liep zaterdagavond ontzettend slecht, omdat de journalist kritisch was na de moeizame zege op Ierland (1-0).

“Het interview is uitgezonden voor twee à drie miljoen mensen”, zei Avsaroglu in de voetbalpodcast van de NOS. Samen met de persvoorlichter van de KNVB kwam de aanvaller na het vraaggesprek verhaal halen. “Hij zei na afloop dat hij wilde dat het interview niet uitgezonden zou worden. Maar daar was hij vijf minuten te laat mee, want het was al uitgezonden. Daarmee erkent hij wel dat er iets niet goed gegaan is.”

Artikel gaat verder onder video

Weghorst, die ook al briesend tegenover de interviewer stond, liet zich ook tijdens het interview al gelden tegenover Avsaroglu. “Hij liep midden in het interview een paar keer uit beeld. Dat overkwam mij al eerder in de Nations League, dat hij midden in een vraag wegliep. Dat lijkt me geen normaal gedrag.”

Lees ook: NOS kreeg het aan de stok met woedende Weghorst na interview: 'KNVB moest hem weghalen'

Na het moeizame interview toonde Weghorst later wel beterschap in de mixed zone, zag Maarten Wijffels. “Weghorst heeft zich na zijn uitbarsting later weer herpakt en staat glimmend voor de camera’s van SBS en ESPN te vertellen over de kwalificatie voor het EK”, schreef de journalist over de Nederlandse spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen