Peer Koopmeiners laat van zich horen na veelbesproken moment met Kenneth Taylor

13 november 2023, 13:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots/ESPN

In de slotfase van het duel tussen Almere City en Ajax claimden de Amsterdammers een penalty toen Kenneth Taylor naar de vlakte werd gewerkt door Peer Koopmeiners. De middenvelder beukte de Ajacied op volle snelheid naar het gras, maar Bas Nijhuis zag er geen strafschop in. Koopmeiners komt op Instagram met een reactie op het moment.

Bij een 1-1 stand leek Taylor op weg naar een grote kans voor de bezoekers, maar toen was daar ineens Koopmeiners. ESPN vraagt zich op hun Instagram-account af of Ajax recht had op een penalty na dit moment. Een groot deel van de volgers vindt van wel. Ook Koopmeiners laat van zich horen in de reacties.

Artikel gaat verder onder video

“Geen penalty”, reageert de middenvelder van Almere City. In een mum van tijd haalt Koopmeiners veel likes binnen op de opmerking. Niet iedereen kan overigens lachen op de teksten van de 23-jarige Amsterdammer. Ook Jerzy Dudek, oud-doelman van onder meer Feyenoord en Liverpool, is van mening dat de bal niet op de stip moest worden gelegd.

De beslissing van Nijhuis zorgde ervoor dat de stand op dat moment 1-1 bleef. Even later kwamen de Amsterdammers via Benjamin Tahirovic wel op voorsprong. Diezelfde Tahirovic was vervolgens verantwoordelijk voor de gelijkmaker. De middenvelder gaf in de slotfase een penalty weg toen hij Stije Resink onderuit gleed. Thomas Robinet benutte het buitenkansje, waardoor de wedstrijd in 2-2 eindigde.

Had Ajax hier een strafschop moeten krijgen?

Laden...
2249 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ach ja de wedstrijd is al gespeeld en de uitslag is bekend. Een 'ongelukje' zoals van Tahirovic kwam en komt overal en elders voor, is geen uitzondering. Tahirovic kon er ook niets aan doen als Brobbey sullig de bal liet afpakken en de aanval het gevolg werd. Almere moet nog naar de Arena, een goede reden te meer om een flinke sportieve wraak te nemen. Tegen die tijd is Ajax al verlost van blessuregevallen en is de groep al beter op elkaar ingespeeld (misschien).

SJ24
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Een tackle in je rug is 100% een penalty. Die Bas Nijhuis is een clown, het beste vriendje van Johan Derksen....

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Het was een duel om de bal. Dus zeker geen penalty. Juiste beslissing. Een tackle in de rug wat is dat dan. Nooit van gehoord.

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ja hoor King jij was er bij, dichtbij. Die schwalbe van Gimenez tegen Twente was wel een strafschop ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen