Peter Bosz trekt les uit wedstrijd tegen Ajax en voert één wijziging door in opstelling

4 november 2023, 15:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De opstelling van PSV voor de uitwedstrijd tegen Heracles is bekend. Peter Bosz voert één wijziging door ten opzichte van de 5-2 zege op Ajax: Malik Tillman moet plaatsmaken voor Guus Til. Het duel begint om 16.30 uur op Erve Asito.

Volg de wedstrijd tussen Heracles Almelo en PSV vanaf 16.15 uur in ons liveverslag.

Artikel gaat verder onder video

Voorafgaand aan de wedstrijd werd al rekening gehouden met een wijziging op het middenveld. Tillman maakte weinig indruk tegen Ajax en werd in de rust gewisseld. Daardoor leek Til of Ismael Saibari zich op te kunnen maken voor een basisplek. Toen zij invielen, liep het een stuk beter bij PSV. Til krijgt uiteindelijk de voorkeur. Opvallend is verder dat de achttienjarige spits Jason van Duiven voor het eerst bij de wedstrijdselectie zit, als bankzitter.

PSV hoopt de foutloze status in de Eredivisie te behouden. De Eindhovenaren gaan met dertig punten uit tien wedstrijden fier aan kop. Heracles pakte twaalf punten uit de eerste tien wedstrijden en staat daarmee op de achtste plaats.

Het is een bijzondere wedstrijd voor Bosz, die terugkeert op bekend terrein. Hij werkte tussen 2004 en 2006 bij Heracles en loodste de club naar de Eredivisie.

Opstelling Heracles Almelo: Brouwer; Bakboord, Sonnenberg, Hoogma, Roosken; Bruns, De Keersmaecker; Vejinovic, Ouahim, Hansson; Engels

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Wat verwacht je van Heracles - PSV?

Laden...
74 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen