Ajax is concreet en maakt serieus werk van komst Borussia Dortmund-spits

29 december 2023, 16:15
Foto: © ProShots

Ajax is serieus in de markt voor Julian Rijkhoff, zo heeft Voetbal International vrijdagmiddag bevestigd. Eerder werd al bekend dat de aanvaller van Borussia Dortmund in beeld zou zijn bij de nummer vijf van de Eredivisie, maar volgens Mike Verweij van De Telegraaf zou er geen concrete interesse zijn. Voetbal International geeft echter aan dat Ajax serieus de mogelijkheden onderzoekt om de oud-Ajacied terug te halen naar Amsterdam.

De achttienjarige Rijkhoff is een jeugdproduct van Ajax, maar vertrok al op jonge leeftijd naar Borussia Dortmund. Bij de Duitse club komt de spits uit in het O19-elftal. De Amsterdammers zien in Rijkhoff nog steeds een goede spits voor de toekomst, waardoor Ajax hem probeert te verleiden om terug te keren naar de Johan Cruijff ArenA. Mogelijk ligt daar meer perspectief voor Rijkhoff, die sowieso bij Jong Ajax minuten zou kunnen maken, maar ook de aansluiting kan vinden met Ajax 1:  "Wat in het voordeel van Ajax zou kunnen spreken, is dat Dortmund Rijkhoff niet meeneemt op trainingskamp", schrijft Voetbal International.

Artikel gaat verder onder video

Volgens het medium is Ajax serieus geïnteresseerd en klinken de geluiden dat de achttienjarige aanvalsleider zelf ook terug wil keren bij Ajax, wat een transfer in stroomversnelling zou kunnen brengen. Het is voor de Amsterdammers afwachten hoe Borussia Dortmund zich opstelt in de onderhandelingen. Rijkhoff is door Der Borussen namelijk met grote verwachtingen voor de toekomst naar het Signal Iduna Park gehaald.

Misehouy
Ajax hoopt daarnaast in de winterse transferperiode het contract van Gabriel Misehouy te verlengen. De aanvallende middenvelder loopt na afloop van dit seizoen uit zijn contract bij Ajax, maar krijgt weinig kansen bij het 1e elftal van de club. Op het trainingskamp in Spanje hopen de Amsterdammers de middenvelder te overtuigen, weet VI.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Ajax zougewoon moete proberen Juan dos Santos te halen heb je meer aan dan Rijkhoff

KROTJE
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Wie is en hoe goed is deze speler dan Dilima ?

dilima1966
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

In iedergeval beter als Rijkhoff twee benen schieten Koppen kan die op de vleugels spelen snel en hij zal meer doelpunten maken als Brobbey en rijkhif tegelijk

CG
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Het blijft een keuze van de allerbeste van deze twee te halen, anders zelfs allebeiden. Ik ben ook héél erg benieuwd of Louis van Gaal nog steeds (heel goed) bezig is voor Ajax !!

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Hoe zit het met de toekomst. Zit daar dan niks. Koopclub.

ria vandenhoek
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Wat ik niet begrijp is dat het hele bestuur mag aanblijven wat een hypocriet zooitje zeg als ik dit zou flikken bij mijn baas was ik allang ontslagen het hele bestuur moet opstappen zo simpel is het

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen