Feyenoord kan verder kijken: 'Beoogde opvolger Geertruida op weg naar Premier League'

13 december 2023, 15:56
Foto: © Imago

De Braziliaanse verdediger Nino lijkt hard op weg naar het Engelse Nottingham Forest. Afgelopen zomer werd de 26-jarige mandekker van Fluminense nog in verband gebracht met Feyenoord, waar hij in beeld zou zijn als mogelijke opvolger van Lutsharel Geertruida.

De Rotterdammers dreigden de Oranje-international in de zomermaanden kwijt te gaan raken aan het Duitse RB Leipzig, maar die zag een overgang op het laatste moment afketsen. Ook van de vermeende interesse van Bayern München kwam uiteindelijk niets terecht. Het doorgaans goed ingevoerde 1908 wist destijds te melden dat Nino in beeld was om Geertruida bij een vertrek uit De Kuip op te gaan volgen.

Artikel gaat verder onder video

De toekomst van de centrale verdediger lijkt echter, afgaande op de woorden van Florian Plettenberg, in Engeland te liggen. De transferspecialist van Sky Deutschland schrijft op X dat de speler inmiddels een mondeling akkoord zou hebben bereikt met Nottingham Forest, dat momenteel zestiende staat in de Premier League.

Nino zou zelf de knoop al hebben doorgehakt en zijn zinnen hebben gezet op een overgang naar de Europa Cup 1-winnaar van 1979 en 1980. De onderhandelingen tussen zijn huidige club Fluminense en Forest zouden echter moeizaam verlopen vanwege de vraagprijs van 6 miljoen dollar (5,5 miljoen euro) die de Brazilianen hanteren. Ook Eintracht Frankfurt, dat deze week eveneens in verband wordt gebracht met Donny van de Beek, zou interesse hebben in Nino maar die club zou niet door willen zetten, zo weet Plettenberg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen