Berghuis krijgt ervan langs in Vandaag Inside: 'Dit is krankzinnig, hij staat buiten de werkelijkheid'

1 december 2023, 23:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen en René van der Gijp zijn het erover eens: Steven Berghuis kreeg donderdagvond een volkomen terechte rode kaarten Olympique Marseille. Het tweetal keek bij Vandaag Inside met verbazing naar het interview dat Berghuis na afloop gaf in gesprek met Veronica.

"Dit is een krankzinnige overtreding", zegt Van der Gijp, nadat hij in de uitzending van Vandaag Inside de beelden van de overtreding van Berghuis opnieuw te zien krijgt. "Dit slaat nergens op. Hij kan zijn kruisbanden scheuren", doelt hij op de geblesseerde speler van Olympique Marseille, Joaquín Correa, die vrijdag ook uithaalde naar Berghuis.

Artikel gaat verder onder video

Hoewel het voor Berghuis sinds zijn transfer naar Ajax zijn eerste rode kaart is, heeft hij er volgens Derksen een handje van om dergelijke overtredingen te maken: "Hier blijkt weer uit dat niet alle mensen die heel hoog voetballen ook kijk op voetbal hebben. Hij staat buiten de werkelijkheid, maar voor hem is het een terugkerend probleem. Ieder jaar heeft hij een paar van deze momenten", besluit De Snor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

familieharbers03
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

gewoon frustratie van bergius dat hij niet bij een goed elftal speelt en met middelmatige troep( waaronder hijzelf) moet meespelen! ik weet nog dat hij weg ging bij feyenoord ik wil voor grote prijzen spelen!! hahahaha en nu?

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Berghuis kan zich niet beheersen. Een twoface. Zo lief en aardig voor de camera, wat een gluiperd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen