Gözübüyük legt FC Utrecht - RKC onmiddellijk stil na gemiste strafschop Michiel Kramer

16 december 2023, 17:27
Foto: © ESPN

De competitiewedstrijd tussen FC Utrecht en RKC Waalwijk is zaterdagmiddag op slag van rust gestaakt door scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Meteen nadat Michiel Kramer namens RKC een strafschop had gemist, werd er een voorwerp op het veld gegooid vanuit de tribunes.

Kramer mocht in de 44ste minuut van de wedstrijd bij een 1-0 voorsprong voor FC Utrecht aanleggen na hands van Mats Seuntjens. De strafschop van de spits werd gekeerd door doelman Vasilios Barkas en de rebound werd vervolgens hoog over geschoten door Kramer.

Artikel gaat verder onder video

Kramer mocht de strafschop echter opnieuw nemen, omdat Barkas bij zijn redding te vroeg van de doellijn was gekomen. Nog voordat de spits op herhaling mocht, stuurde Gözübüyük de teams echter naar de kleedkamers, omdat er door de supporters van FC Utrecht een voorwerp op het veld was gegooid.

Na ongeveer een kwartier werd de wedstrijd weer hervat met een nieuwe strafschop van Kramer. De spits faalde ditmaal niet en zette RKC zo op gelijke hoogte: 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Maister
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Trieste actie van de supporters, maar een scheidsrechter hoort de wedstrijd niet te staken voor zoiets kleins.

Joost55
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Was er een vliegtuigje gevouwen van het programma boekje en op het veld terrecht gekomen?! Ik word zo moe van de Nederlandse moraalridder. Doe even een rondje Europa kijk wat er zoal op het veld komt? Daar wordt het naar de zijkant geschopt tijdens de wedstrijd en gaan ze gewoon door. Ik weet het niet hoor maar in de jaren 80 werden er al dingen het veld op gegooid en ging men gewoon door. Nu kan en mag niets meer. De supporters moeten blijven zitten mogen alleen liedjes zingen die door de knvb gepast worden bevonden. Nederland begint een kleinzerig en zielig landje te worden. Tere zieltjes.nl

JeanM
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

@KingCrimson: Niet één van de voorbeelden die jij noemt wordt door Joost aangehaald. Dus neem even een pilletje en doe eens normaal joh. Met dit soort extreem overdrijven valt iedere discussie onmiddellijk stil. Dus zullen we onderscheid maken tussen een rol wc-papier of plastic bierbekertje op het veld en het ophangen van een pop van de dochter van Joost55? Je reactie komt namelijk nogal hysterisch over.

Joost55
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

En vergeet de spandoeken niet die gaan eerst langs de balantage comissie. Want stel je voor dat je een teer zieltje kwetst.! Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Waar gaat het heen met dit land.

wilhelm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze scheidsrechter voelt absoluut de wedstrijden niet aan ,die moet gewoon lekker peppillen en jeugd gaan fluiten ,een zeer arrogante individu .Ook in buitenland hebben ze geen hoge pet op van deze man. Die scheidsrechter Bos bij Excelsior die deed het perfect gewoon negeren en door spelen .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen