‘Nederlandse club strijdt samen met Sevilla om komst van Inter-middenvelder’

28 december 2023, 20:33
Foto: © Imago

Lucien Agoumé van Internazionale is in beeld bij een Nederlandse club. De 21-jarige middenvelder wordt volgens onder meer Fabrizio Romano gevolgd door meerdere Europese clubs, waarvan Sevilla de beste papieren heeft om de Fransman binnen te hengelen in de winter.

Agoumé moet het dit seizoen doen met een reserverol bij Inter. De middenvelder speelde in de Serie A slechts vijf minuten, terwijl hij vrijwel ieder duel vanaf de reservebank heeft mogen aanschouwen. Een winters vertrek in januari behoort tot de mogelijkheden voor de jeugdinternational van Frankrijk.

Artikel gaat verder onder video

Zowel transferspecialist Romano als Diario AS weten dat Sevilla de favoriet is om Agoumé in te lijven. FCInterNews meldt dat de Spaanse club niet de enige is die zaken wil doen met de Inter-middenvelder. In België zijn er twee ploegen die geïnteresseerd zijn in Agoumé, terwijl er in zowel Frankrijk als Portugal één club gecharmeerd is van de Fransman.

Daarnaast zou er ook één Nederlandse club zijn die Agoumé in de gaten houdt. Om welke Nederlandse club het gaat, is echter onduidelijk. Agoumé ligt nog tot 2025 vast, dus mogelijk gaat de deal over een huurperiode.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kisa016826
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

🍓 𝐁𝐞𝐨𝐨𝐫𝐝𝐞𝐞𝐥 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐣𝐨𝐧𝐠𝐞 𝐬𝐞𝐱𝐲 𝐩𝐨𝐞𝐬𝐣𝐞 👉 ­­𝗪­­­­𝗪­­­­­𝗪­­­.­­𝗨­­­𝗦­­­­𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen