Noa Vahle geniet van interviews met 'geweldige' Ajax-speler: 'Echt een mooie gozer is dat!'

23 december 2023, 11:11
Foto: © Imago

Noa Vahle vindt het leuk om Brian Brobbey voor de interviewcamera’s te hebben. De 23-jarige verslaggever van onder meer Vandaag Inside geniet ervan om de Ajax-spits te ondervragen, zo vertelt ze in een interview met Voetbal International.

Vahle kan de onvoorspelbaarheid van de 21-jarige aanvaller wel waarderen. “Ik vind dat echt een mooie gozer. Geweldig hoe hij die interviews doet”, zegt ze tegenover VI. “Bij die stiltes die Brobbey soms laat vallen, denk ik weleens: Doe je dat nou expres? Of probeer je me nou uit te lokken? Ik denk dat hij een humor heeft die niet heel veel mensen begrijpen”, gaat de talentvolle journalist verder.

Artikel gaat verder onder video

De interviewster, die vorig jaar doorbrak tijdens het WK in Qatar, vindt het lastig om Brobbey te doorgronden. “Ik kan daar zo van genieten. Je kunt zes vragen stellen en bij de laatste gaat hij opeens lachen. Ik weet niet of we dezelfde humor hebben”, gaat Vahle verder. “Soms kijk ik hem tijdens een vraag heel leuk aan en dan blijft hij staan met een gezicht van: dit interesseert mij niet. En de andere keer is het heel leuk... Geen peil op te trekken.”

Naast Brobbey vindt Vahle het ook leuk om langs te gaan bij Feyenoord en PSV. “Jongens als Quilindschy Hartman en Joey Veerman zijn tof, daar heb ik een goede klik mee”, zegt de verslaggeefster, die ook met Wout Weghorst een goede klik heeft. In datzelfde interview met VI toont Vahle lof aan de mannen van Vandaag Inside.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

redknap
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Wel fijn dat Ajax zo lekker speelt. Hoop dat ze in 2024 op dezelfde voet doorgaan dan zien we nog interessante wedstrijden.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Dan heeft er nog 1 iemand plezier dat Ajax zo goed voetbalt.

Nicol4s
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Wat een verfrissend en origineel interview met de altijd zo spontane Brian Brobbey. Zou bijna vergeten dat er ook nog andere clubs naast Ajax zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen