Reserves PSV kunnen hoge ogen gooien: 'PSV kan ook met dat team kampioen worden'

13 december 2023, 13:12
Foto: © Imago

Björn van der Doelen denkt dat PSV met de ploeg waarmee Peter Bosz dinsdagavond aantrad tegen Arsenal kampioen van Nederland kan worden, zo geeft hij aan in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International. Ondanks dat de Eindhovenaren veel wissels hadden doorgevoerd in de opstelling, maakte de ploeg van Peter Bosz op hem een goede indruk.

“Als ik zie hoe makkelijk en knap we aanvallen opzetten. Je ziet er met heel veel plezier naar te kijken”, geeft de oud-speler van onder meer PSV aan in gesprek Sjoerd Keizer van VI. De presentator van de podcast vond PSV net als Van der Doelen ook een uitstekende indruk maken stelde de oud-voetballer de vraag of PSV ook met dit team, waarin de nodige reservespelers werden opgesteld, kampioen van Nederland kan worden. Van der Doelen was daar heel duidelijk over.

Artikel gaat verder onder video

“Ik denk dat PSV ook met dit team kampioen kunnen worden. Zonder die jongens (aantal basisspelers, red.) heb je toch een hele goede ploeg staan waarmee je ook kampioen kunt worden. Dat is het verdienste van de technische staf en de jongens onderling. Dat betaalt zich terug als wisselspelers invallen, die zijn zo waardevol”, concludeert Van der Doelen

Ja, PSV zou ook met het team dat tegen Arsenal speelde kampioen worden.

Laden...
43 stemmen
It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen