Volendam kiest na 'zorgvuldige zoektocht' niet voor één, maar voor twee trainers

21 december 2023, 16:54   Bijgewerkt: 21 december 2023, 17:11
Foto: © Imago

FC Volendam heeft de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer op. Regilio Simons en Michael Dingsdag volgen samen de eerder deze maand opgestapte Matthias Kohler op.

De club meldt via de officiële kanalen dat na een 'zorgvuldige zoektocht' voor dit trainersduo is gekozen. Simons is aangewezen als hoofdtrainer en eindverantwoordelijke omdat Dingsdag niet over de juiste papieren beschikt.

"Sinds het besluit van de vorige trainer om te gaan stoppen bij FC Volendam stond de club voor het feit dat we op zoek moesten naar een nieuwe hoofdtrainer. We hebben, mede met de input van diverse technische adviseurs, een zorgvuldig proces doorlopen. De club heeft zijn oor te luister gelegd bij diverse individuele of duo-kandidaten, waarbij de doelstelling klip en klaar was: FC Volendam in de Eredivisie houden. Met de aanstelling van Simons en Dingsdag denken wij de meeste kans te maken op het behalen van deze doelstelling", reageert directeur Frans ten Berge.

Artikel gaat verder onder video

Simons en Dingsdag krijgen de opdracht om Volendam in de Eredivisie te houden. De club begint als nummer zeventien van de competitie aan de tweede seizoenshelft. Op dinsdag 2 januari vertrekt de selectie op trainingskamp naar Turkije waar de voorbereiding op de herstart van de Eredivisie begint.

Handhaaft FC Volendam zich in de Eredivisie?

Laden...
151 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

FC Volendam en Vitesse gaan degraderen denk ik. Ik vind het onvoorstelbaar dat de voorzitter van de rvc, Jaap Veerman zichzelf ook tot voorzitter van FC Volendam kan benoemen. Oftewel, de slager keurt zijn eigen vlees

Maister
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Deze beslissing kan nog wel eens voor problemen gaan zorgen, met twee kapiteins op het schip bij FC Volendam.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen