Wild gerucht gaat rond over nieuwe topbaan voor Erik ten Hag

13 december 2023, 18:27
Foto: © ProShots

De toekomst van Erik ten Hag ligt mogelijk in de Bundesliga. Jan Aage Fjørtoft heeft vernomen dat de trainer van Manchester United in de belangstelling staat van Borussia Dortmund.

Fjørtoft, een voormalig aanvaller die tegenwoordig als analist werkzaam is voor meerdere media, schrijft op X dat in Duitsland het wilde gerucht rondgaat dat Ten Hag de nieuwe trainer van Borussia Dortmund kan worden.

Artikel gaat verder onder video

Het zou Fjørtoft niet verbazen als het gerucht klopt. Hij haalt aan dat Matthias Sammer (extern adviseur van Borussia Dortmund) in het verleden Ten Hag naar Bayern München heeft gehaald. Ten Hag was tussen 2013 en 2015 hoofdtrainer van het tweede elftal van de Duitse topclub.

Fjørtoft eindigt zijn bericht met de boodschap dat hij benieuwd is wat het nieuwe jaar gaat brengen.

Ten Hag staat op dit moment nog op de loonlijst bij Manchester United, maar zijn positie is mede door de pijnlijke Europese uitschakeling wankel. Bij Borussia Dortmund zou Ten Hag de vervanger worden van Edin Terzic, wiens contract nog anderhalf jaar doorloopt.

In Spanje wordt al gespeculeerd over de opvolging van Ten Hag bij Manchester United. Volgens Relevo is Julen Lopetegui een voorname kandidaat om de Nederlandse trainer te vervangen.

Zou Erik ten Hag goed passen bij Borussia Dortmund?

Laden...
2089 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

We weten en geloven allemaal toch wel dat deze ten Hag geen toptrainer is waar men hem voor aankijkt? Dit isnou een trainer die overschat wordt door zijn prestaties bij ajax. Ten Hag laat spelers "met naam" echt niet beter spelen...eerder slechter. Het niveau hier in Nederland, dat is zijn top.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

klopt hij is geen top trainer en dat zal hij ook nooit worden. Het niveau Nedrlandse competitie dat is mooi voor hem, en dat kan hij aan.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Zal die toch wel iets speciaals hebben deze trots van de Twentenaren .

Rob Stijkel
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Een TRAINER die altijd de zelfde spelers haald waar deze ooit succes mee had is een slechte manager. Had deze met.vreemde spelers top team gemaakt was.hij dat wel. Kijk Angelotti is een topper Ter Hag goed voor de middenmoot.

Michiel Tempel
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik denk dat Ten Hag daarin niet alleen staat.. Dat een speler van het Braziliaanse elftal niet kan aanhaken kun je hem niet kwalijk nemen.Eriksen was een koopje.

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik hoor de ManUsupporters nog enthousiast zingen bij aankomst van Erik: 1hag2hag3hag4hag5hag6hag7hag8hag9hagTENHAG..............

CG
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Had nooit bij Ajax weg moeten gaan, nu hij met zijn neus op de feiten wordt gedrukt. Als Ajax toch een nieuwe trainer wil, haal ten Hag (dan weer) naar de Johan Cruyff Arena. Of weet Ajax iets beters ?

AJAX72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Frank de Boer terug halen

Geus
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Met dit materiaal bij onze godenzonen gaat hij het ook niet redden.. ze hadden gewoon bosz weer moeten nemen. Sommigen zijn te trots..😆🙃

Theodorus67
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ten Hag heeft een communicatieprobleem. Hij spreekt geen talen, daardoor kan hij de simpele ideeën die hij heeft niet overbrengen op de spelers. Hetzelfde met van Gaal, gênant allemaal. Als ik de spelers had als zij bij Ajax hadden, dan had ik ook succes.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen