Ajax-fans in extase om berichten van Trent Alexander-Arnold en Jude Bellingham

19 januari 2024, 19:48   Bijgewerkt: 19 januari 2024, 21:20
Foto: © Imago

Ajax rondde de komst van Jordan Henderson donderdagavond definitief af. De transfer van de Engelse middenvelder heeft veel losgemaakt in de voetbalwereld, ook bij twee van de grootste voetballers ter wereld: Trent Alexander-Arnold en Jude Bellingham, ploeggenoten van Henderson bij de nationale ploeg van Engeland.

Ajax maakte donderdagavond wereldkundig dat Henderson transfervrij de overstap maakt van Al-Ettifaq. De 33-jarige routinier plaatste laat op de avond zijn eerste bericht op Instagram als Ajacied: “Amsterdam! Ik ben zo blij om hier te zijn. Ik kan niet wachten om jullie allemaal gauw te zien”, schreef Henderson. De middenvelder voegde drie rode kruisen toe aan zijn bericht, refererend aan het stadslogo van Amsterdam.

Artikel gaat verder onder video

Diverse grote spelers reageerden in de commentsectie onder het bericht van Henderson, waaronder Alexander-Arnold (Liverpool en Engeland), Bellingham (Real Madrid en Engeland) en Andy Robertson (Liverpool). De twee eerstgenoemden plaatsten beiden drie rode kruisen, opnieuw refererend aan het stadslogo van Amsterdam, hetgeen bij menig Ajax-supporter op social media voor euforie zorgt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.