Ajax-supporters schrikken van interview Bergwijn: 'Lachwekkend, niet aanvoerder waardig!'

14 januari 2024, 17:40   Bijgewerkt: 16 januari 2024, 08:12
Foto: © Ajax TV

Een deel van de supporters van Ajax is geschrokken van het interview van Ajax-aanvoerder Steven Bergwijn na afloop van het duel tussen Go Ahead Eagles en Ajax. De vleugelaanvaller gaf na afloop van de wedstrijd aan dat hij vond dat zijn ploeg verdiend had gewonnen, wat voor verbazing zorgt bij de fans van de Amsterdammers.

"Wat een slecht interview van onze captain zeg", schrijft een supporter van Ajax op sociale media, waarna hij opsomt welke conclusies uit het gesprek met ESPN bij hem voor verbazing zorgen: “Bij vlagen goed voetbal. Bij vlagen genoeg gecreëerd. Verdienden 3 punten", citeert deze Twitteraar de uitspraken van Bergwijn. Het zorgt voor leedvermaak, maar bij andere supporters ook voor schaamte: "Hij heeft veel slechte interviews gegeven en dit was wel het dieptepunt. Aanvoerderonwaardig", schrijft een andere Ajax-fan.

Bergwijn kwam slecht naar voren in het interview

Laden...
2834 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dug out
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

De supporters balen van het Ajax-verval. Toch heeft het afzeiken van Bergwijn geen enkele zin. Hij is niet de boosdoener. Het is duidelijk dat Ajax versterking nodig heeft. Enkele oud-Ajacieden zouden ook welkom zijn. Wees liever kritisch dat Ajax nog steeds geen aankopen heeft gedaan! Er is echt wel genoeg geld.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen