Daily Mirror: Ajax kwam zeer belangrijke belofte aan Steven Bergwijn niet na

6 januari 2024, 22:30
Foto: © Imago

Vanuit Engeland wordt de interesse van West Ham United in Steven Bergwijn zaterdagavond bevestigd. Volgens de Daily Mirror vertrekt de aanvaller en aanvoerder deze winter graag bij Ajax, mede omdat de Amsterdamse club een belangrijke belofte niet nakwam.

Toen Bergwijn anderhalf jaar geleden voor ruim 30 miljoen euro de overstap maakte van Tottenham Hotspur naar Ajax, beloofde de clubleiding hem naar verluidt dat meer grote namen zouden volgen. “Bergwijn werd het idee geschetst dat Ajax topspelers uit heel Europa zou halen, maar de inmiddels ontslagen technisch directeur Sven Mislintat verspilde ruim 150 miljoen euro aan teleurstellende transfers”, schrijft journalist Ryan Taylor van de Daily Mirror.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Taylor is Ajax Bergwijn andersom ook liever kwijt dan rijk. “Bergwijn is niet populair bij de club, ondanks dat hij met weeksalaris van bijna 100.000 euro de absolute grootverdiener binnen de selectie is. Hij heeft een slechte relatie met de supporters en de media”, klinkt het onder meer.

West Ham ziet de komst van Bergwijn op zijn beurt absoluut zitten. De Londense club deed afgelopen zomer al tweemaal succesvol zaken met Ajax: Edson Álvarez en Mohammed Kudus maakten de overstap vanuit Amsterdam en groeien beiden vrijwel onmiddellijk uit tot belangrijke schakels in de succesformatie van manager David Moyes. West Ham staat na twintig speelrondes knap zesde in de Premier League, met slechts zes punten minder dan nummer drie Manchester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENNINK24
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Maar lopen schreeuwen Ajax kwam belofte niet na, !!! zal kloppend!!! Maar hij dan voetbalt als een ouwe krant, krijgt goed betaalt. En heeft totaal geen band met ajax. Dus opzouten.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Gewoon wegwezen Bergwijn voor mooi bedrag je past hier niet !!!!!

DRAAK72
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Ajax onwaardig speler snel opruimen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen