Fabrizio Romano komt om 00.10 uur met nieuws over Ajax en Jordan Henderson

17 januari 2024, 07:33   Bijgewerkt: 17 januari 2024, 08:37
Foto: © Imago

Fabrizio Romano heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een update gegeven over de mogelijke komst van Jordan Henderson naar Ajax. Hoewel er nog geen sprake is van een afgeronde deal, lijken de Amsterdammers een goede kans te maken om de 33-jarige middenvelder in te lijven.

Het is inmiddels geen geheim meer dat Ajax zich deze maand hoopt te versterken met Henderson. De Engelse middenvelder wil weg uit uit Saudi-Arabië, waar hij sinds afgelopen zomer onder contract staat bij Al-Ettifaq. De routinier kan moeilijk aarden in het Midden-Oosten een aast op een terugkeer naar Europa.

Artikel gaat verder onder video

Op X schrijft Romano dat Ajax in de jacht op Henderson vertrouwen heeft in een goede afloop. De onderhandelingen gaan volgens de transferexpert de goede kant op. Hoewel de deal nog niet rond is, wordt er in Amsterdam serieus werk gemaakt van de komst van de oud-aanvoerder van Liverpool.

Het nieuws rond Ajax en Henderson stapelt zich in rap tempo op. In Saudi-Arabië werd dinsdag gemeld dat de middenvelder op het punt staat Al-Ettifaq te verlaten. Ajax wil Henderson volgens De Telegraaf-journalist Mike Verweij voor anderhalf jaar vastleggen. De middenvelder zelf mikt op een contract voor twee en een half jaar.

Henderson is een versterking voor het huidige Ajax

Laden...
9519 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

flaco
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Henderson wordt gezien als de nieuwe Verlosser. Het geeft alleen maar aan hoe groot en blind de paniek is. Besteed je geld beter door het investeren in het opbouwen van een homogene NLse identiteit dan een dure over de top speler uit de zandbak te halen.

Kramer
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Copy en plak

Dug out
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Onzin, opbouwen van een team kost jaren en raakt Ajax nog meer in verval. Het doel moet zijn CL spelen, want daar wordt het geld verdiend. Dus nu alles op alles zetten om 3e te worden. Met Henderson en een ervaren centraleverdediger (Hato naar LB) kan Ajax zo maar weer op bloeien.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

We gaan het zien, nu is het ook niks !!! En de rest van de geleerden van Hanegem, van marwijk enz. Het zij allemaal antie Ajax, en totaal geen meer waarde wat er uit hun strot komt.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Weet nog goed iedereen , Bergwijn halen top voetballer enz , tja die heeft bewezen een waardeloze voetballer te zijn voor Ajax. Dus laten we dit ff afwachten ???

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen