Feyenoord-fans hoeven niet te vrezen voor wintertransfer: 'Club staat ook niet open voor huurdeal'

3 januari 2024, 16:24   Bijgewerkt: 3 januari 2024, 17:04
Foto: © Imago

De kans is klein dat Lutsharel Geertruida deze winter gaat vertrekken bij Feyenoord, zo meldt Florian Plettenberg. De journalist van Sky Deutschland vertelt in een bericht op X dat een winterse transfer naar Bayern München onwaarschijnlijk is voor de rechtsback annex centrale verdediger van de Rotterdammers.

De doorgaans goed ingevoerde transferjournalist weet dat Bayern momenteel niet achter de Feyenoorder aanzit. Plettenberg meldt dat de vraagprijs van Geertruida dertig miljoen euro is, plus de nodige bonussen. Daarnaast zou Feyenoord niet geïnteresseerd zijn in een huurdeal, met daaropvolgend een eventuele optie tot koop.

Artikel gaat verder onder video

Geertruida prijkte afgelopen zomer op het lijstje van Der Rekordmeister. Afgelopen maand wist Plettenberg te melden dat Bayern nog altijd de verrichtingen van de verdediger in de gaten houdt. Daarbij wist de Duister ook al te vertellen dat een transfer onwaarschijnlijk was, aangezien de Bundesliga-grootmacht twijfelt aan de kwaliteiten van de Nederlander.

De 23-jarige rechtsachter zou ‘in het profiel van Bayern München passen’. De prijs van dertig miljoen euro zou ook geen probleem zijn, maar de kwaliteiten voor de hoofdmacht van Der Rekordmeister is een vraagstuk voor de clubleiding van Bayern. Geertruida liep in de zomer een transfer naar RB Leipzig mis. De vraag is of Die Roten Bullen zich deze winter opnieuw melden bij Feyenoord. Het contract van Geertruida bij Feyenoord loopt nog door tot medio 2025.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen