Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman kondigt opvallende carrièreswitch aan

3 januari 2024, 11:27
Foto: © Imago

Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman wil na zijn carrière als profvoetballer gaan darten, zo geeft de linksback van de Rotterdammers lachend aan tegenover het mediateam van de regerend landskampioen. Van Hartman is bekend dat hij een dartliefhebber is en aardig een pijltje kan gooien.

Op het trainingskamp van Feyenoord in Marbella worden de spelers van de Rotterdamse club door het mediateam gevraagd wat zij willen gaan doen nu hun actieve voetbalcarrière. Veel spelers uit de selectie van trainer Arne Slot moeten hier even over nadenken, maar Hartman niet: "Ik zou sowieso darten, 100%", zegt de Oranje-international stellig. "Na mijn carrière ga ik ook darten, hoor", maakt hij daarna nog een keer duidelijk.

Artikel gaat verder onder video

Dat Hartman wat met darten heeft is bekend, want de vleugelverdediger van Feyenoord kijkt veel wedstrijden was onlangs als analist te gast bij het WK Darts. Hij schoof aan tijdens een uitzending van Viaplay, waarin hij ook bekendmaakte wel eens contact te hebben met bekende darters. Hartman en de wereldkampioen van vorig jaar, Michael Smith, sturen wel eens berichten naar elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen