Hato wordt op pijnlijke wijze verrast, camerawerk van ESPN spreekt boekdelen

27 januari 2024, 21:22   Bijgewerkt: 28 januari 2024, 11:13
Foto: © ESPN

De wedstrijd tussen Heracles Almelo en Ajax kent een vermakelijke openingsfase. Heracles kwam vroeg op voorsprong via Jizz Hornkamp, waarna Brian Brobbey de stand gelijktrok.

In de twaalfde minuut scoorde Heracles. Met een dieptepass sneed Jannes Wieckhoff de verdediging van Ajax open, waarna Hornkamp kon scoren. Jorrel Hato leek zich het doelpunt te kunnen aanrekenen.

Volg de wedstrijd tussen Ajax en Heracles Almelo in ons liveverslag.

Hato liet zich verrassen door Hornkamp, die uit zijn rug wegliep. De 25-jarige aanvaller, die tussen 2006 en 2014 in de jeugdopleiding van Ajax speelde, bleef oog in oog met doelman Diant Ramaj kalm: 1-0.

Vier minuten later zorgde Brobbey voor de 1-1. De spits hield verdediger Stijn Bultman van de bal en knalde uit de draai raak in de bovenhoek. Het camerawerk van ESPN sprak boekdelen: de regie nam meteen Hato in beeld, die opgelucht oogde.

Bekijk de beelden van de 1-0 door te klikken op de tekst in onderstaande tweet (niet op het screenshot).

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Kan elke top verdediger overkomen, maar kijk liever naar die langzame Rensch, Devyne had beter moeten opletten en een beetje bij Hato moeten blijven in plaats van te ver naar voren blijven staan.

haike
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

TSJA EN DAT IS EEN TOP VERDEDIGER DIE ALS EEN E SPELERTJE TE KIJK WORDT GEZET! 100 MILJOEN MOEST HIJ TOCH OPLEVEREN?? ECHT GELD OF MONOPOLY GELD??

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

Zet die Capslock even uit. Of schreeuw je altijd zo!

KROTJE
Link gekopieerd!
  15
  + 1
avatar

Ach ja, ik kan frustratie wel aanvoelen pik.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Die jongen gaat zeker veel geld opnemen maar geduld nog geen 18 jaar oud !!!!! Ben jij het broertje of zusje van Bean ?

Zeeuwke
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Hato word gewoon topspeler !!! Er word momenteel heel veel gehypt met die jongen maar hij moet nog best wat leren gauw bijtekenen zodra hij 18 jaar is . hij zou een goeie maat moeten hebben in de verdediging er moet nu noodgedwongen veel te veel gewisseld worden !!!Tot de zomer aanzien met Sutalo en anders verkopen in de zomer en je verlies nemen !!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen