Opstelling Ajax tegen Hannover 96 verraadt veel over plannen Van 't Schip

7 januari 2024, 11:52   Bijgewerkt: 7 januari 2024, 14:59
Foto: © Imago

John van 't Schip heeft de opstelling van Ajax voor het oefenduel met Hannover 96 bekendgemaakt. De wedstrijd geldt voor de Amsterdammers als afsluiting van het trainingskamp in Spanje. Om 13.00 gaat de bal rollen in het Antonio Gallardo Stadium.

Van 't Schip kiest op doel voor Diant Ramaj, die nog steeds de voorkeur krijgt boven de van een schouderblessure herstelde Gerónimo Rulli.

Achterin maken van rechts naar links Devyne Rensch, Josip Sutalo, Jorrel Hato en Borna Sosa de dienst uit. Laatstgenoemde lijkt de concurrentiestrijd met Ar'Jany Martha en Gastón Ávila voorlopig te hebben gewonnen.

Het Amsterdamse middenveld wordt gevormd door Benjamin Tahirovic, Kristian Hlynsson en Kenneth Taylor. Steven Berghuis, Brian Brobbey en Steven Bergwijn staan in de aanval.

Artikel gaat verder onder video

Het oefenduel met Hannover 96 is voor Ajax de laatste test richting de hervatting van de Eredivisie. Van 't Schip lijkt zodoende voor het team te kiezen waarmee hij volgende week zondag wil spelen tegen Go Ahead Eagles.

Ajax speelde zaterdag een eerste oefenduel met Hannover 96. Toen kwamen de reserves van de clubs tegen elkaar in actie. De Amsterdammers verloren kansloos met 0-3.

Opstelling Ajax: Ramaj; Rensch, Sutalo, Hato, Sosa; Tahirovic, Hlynsson, Taylor; Berghuis, Brobbey, Bergwijn

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jailhouserocker
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Pfffff blijft behelpen hoor. Een groot gedeelte van deze spelers heeft al laten zien het niveau niet aan te kunnen en toch zijn dit de minst slechten die ze hebben.

CG
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ik ben heel erg benieuwd of we (ineens) véél beter gaan spelen ! ! !

dilima1966
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Wordt ook weer een dikke nederlaag van ajax Ik denk 4 nul voor de Duitsers

CG
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Daar ik de 1e helft van de oefenwedstrijd van Ajax tegen Hanover zag, vroeg ik me af of het aan de opstelling lag of aan de instelling van de spelers. Alleen dat ik de eerste 35 minuten beter voetbal zag, maar dat ons verdediging heel erg zwak blijft ! !

ria vandenhoek
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Jeetje wat slecht zeg ik krijg steeds meer medelijden met van het schip amateur 2 e klas moet je oprollen.met 10 -0 hou me hart vast voor competitie middenvelder kopen maar er word ook niet geluisterd naar van het schip.zielig dit

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen