Opstelling PSV: Peter Bosz begint met zeer verrassende positie voor Noa Lang

27 januari 2024, 17:48   Bijgewerkt: 27 januari 2024, 17:55
Foto: © Imago

PSV begint zaterdagavond met Noa Lang op het middenveld aan de thuiswedstrijd tegen Almere City (vanaf 18.30 uur). Hij speelt op de nummer tien-positie vanwege het ontbreken van onder anderen Malik Tillman (blessure), Joey Veerman (blessure) en Ismael Saibari (Afrika Cup).

Lang speelt normaal gesproken als linksbuiten, maar trainer Peter Bosz kiest er voor het thuisduel met Almere City voor om hem op het middenveld te posteren. Guus Til en Jerdy Schouten completeren het middenveld van PSV. Bosz had ook voor Tygo Land kunnen kiezen, maar het achttienjarige talent moet voorlopig genoegen nemen met een plek op de reservebank.

Artikel gaat verder onder video

Het is voor Lang zijn eerste basisplaats sinds 8 oktober 2023. Toen begon de dribbelaar aan de aftrap van het competitieduel van PSV met Sparta Rotterdam (0-4 zege), maar raakte hij geblesseerd. De afgelopen weken deed Lang alweer mee bij PSV, maar steeds als invaller.

PSV hoopt zich vanavond voor eigen publiek te revancheren voor de remise van vorige week in de Eredivisie tegen FC Utrecht (1-1) en het midweekse verlies in de TOTO KNVB Beker tegen Feyenoord (1-0). De koppositie is vooralsnog niet in gevaar voor de Eindhovenaren: de voorsprong op naaste belager Feyenoord is na achttien spelrondes tien punten en daarmee zeer riant.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Til, Schouten, Lang; Bakayoko, De Jong, Lozano. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen