Voormalig toptalent van Feyenoord ambitieus: 'Ik wil ooit trainer worden van Feyenoord 1’

13 januari 2024, 16:19
Foto: © Imago

Anass Achahbar is volgens eigen zeggen nog niet uitgekeken op de voetbalwereld. De spits, die onlangs het profvoetbal verliet voor een avontuur bij amateurclub Westlandia, hoopt in de toekomst trainer te worden van zijn ‘droomclub’ Feyenoord.

Achahbar doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte vervolgens op zeventienjarige leeftijd de stap naar de hoofdmacht. Het lukte hem nooit om écht door te breken bij het eerste elftal van de Rotterdammers. De inmiddels dertigjarige oud-prof wil ook op jonge leeftijd het trainersvak inrollen, zo zegt hij tegenover Voetbal International.

Artikel gaat verder onder video

“Mensen zullen me misschien voor gek verklaren, maar uiteindelijk is het mijn grote droom om het eerste van Feyenoord te trainen”, aldus Achahbar. Het is onduidelijk of de aanvaller daadwerkelijk al bezig is met het halen van zijn diploma’s, die uiteindelijk nodig zullen zijn om een trainerscarrière te beginnen.

Achahbar slaagde er dus niet in om een vaste kracht te worden bij Feyenoord. Volgens de spits had dit anders kunnen zijn als Fred Rutten na seizoen 2014/15 trainer was gebleven bij de Rotterdammers. “Ik denk zelf dat als hij langer was gebleven, ik een heel ander pad had kunnen bewandelen”, zegt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Slecht was hij niet, maar er was iets waardoor het gewoon niet lukte. Bij bv biseswar was dat wel duidelijk : veel teveel veel te mooi willen doen alsof die op een pleintje voetbalde, en dat vaker niet dan wel lukte

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen