Sam Lammers staat na drie en een half jaar voor terugkeer in Eredivisie

9 januari 2024, 14:50   Bijgewerkt: 9 januari 2024, 14:58
Foto: © Imago

Sam Lammers is binnenkort mogelijk weer op de Nederlandse velden te bewonderen. De 26-jarige aanvaller staat in de belangstelling van FC Utrecht, zo bevestigen bronnen aan het Algemeen Dagblad. Bij Rangers komt Lammers dit seizoen weinig aan spelen toe.

Utrecht ziet in Lammers de ontbrekende doelpuntenmaker. Het ontbeert de club uit de Domstad dit seizoen aan scorend vermogen. In zestien wedstrijden maakte de ploeg die sinds september wordt getraind door Ron Jans slechts zeventien doelpunten. Alleen RKC Waalwijk (vijftien goals) en Vitesse (twaalf goals) scoorden minder vaak.

Artikel gaat verder onder video

Lammers maakte op 15 oktober 2016 namens PSV zijn debuut in de Eredivisie. Op huurbasis bij sc Heerenveen, waarvoor hij in één seizoen zestien competitiedoelpunten maakte, brak hij echt door in het profvoetbal.

In 2020 werd Lammers voor zo'n tien miljoen euro door PSV verkocht aan Atalanta. Via Eintracht Frankfurt (huur) en Empoli (huur) streek de linkspoot afgelopen zomer neer bij Rangers, waar hij de afgelopen maanden steeds minder aan spelen is toegekomen.

Past Sam Lammers bij FC Utrecht?

Laden...
34 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen